Κρήτη

Υπουργός προς αγρότες της Κρήτης: Σας λέγαμε ψέματα, συγγνώμη

αγρότες

Αγανάκτηση επικρατεί στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης με τα σχέδια της Κυβέρνησης στη φορολογία να αποτελούν, όπως λένε, ταφόπλακα του κλάδου.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο πρόεδρος των Αμπελουργών Κρήτης αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.
Σύμφωνα με τον Πρίαμο Ιερωνυμάκη, ο Βαγγέλης Αποστόλου παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι τόσο εκείνος όσο και η υπόλοιπη κυβέρνηση τους είπαν ψέμματα λίγο πριν το δημοψήφισμα όταν δεσμεύονταν για ελάφρυνση της φορολογίας στον κλάδο τους.

Εμείς δεν θέλουμε τίποτα άλλο από πέρα από αυτά που δηλώνατε πριν το δημοψήφισμα, του είπε ο κ. Ιερωνυμάκης με τον υπουργό να του απαντά: Συγνώμη που είπαμε ψέμματα τότε, σήμερα είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο, Απειλούμαστε, καταστρέφεται η χώρα.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Δήμος Μαλεβιζίου: Τίμησε τον αντιστασιακό Ιωάννη Ανδρεαδάκη

Ονοματοδοσία - Γάζι

Σε μία σεμνή τελετή ο Δήμος Μαλεβιζίου τίμησε τον Ιωάννη Δράκου Ανδρεαδάκη με την ονοματοδοσία οδού στην Τοπική Κοινότητα Γαζίου, παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου, Βουλευτών, του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και περιφερειακών συμβούλων Αντιδημάρχων του Δήμου Μαλεβιζίου του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου, Δημοτικών Συμβούλων και μελών της οικογένειας Ανδρεαδάκη.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος ενώ στον Ιωάννη Ανδρεαδάκη αναφέρθηκε με την ομιλία του ο ιστορικός – συγγραφέας Μιχαήλ Παπαηλιάκης.

«Η δύναμη της ψυχής είναι το θεμέλιο της ελευθερίας. Με αυτή τη δύναμη ο Ιωάννης Ανδρεαδάκης του Δράκου πορεύτηκε 95 χρόνια, αλλά στην ουσία έζησε πολλές ζωές.

Έγινε σύμβολο αγώνα για την πίστη στις ιδέες και στα ιδανικά της πατρίδας και της ελευθερίας. Άφησε πίσω του διδάγματα διαχρονικά για τον τόπο μας, για την πατρίδα και την ενότητα.

Σήμερα τιμούμε έναν πραγματικό αντάρτη, έναν ήρωα.» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Την ονοματοδοσία είχε αποφασίσει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου το 2018 έπειτα από πρόταση της Κοινότητας Γαζίου

Η οδός Ιωάννη Δράκου Ανδρεαδάκη είναι η πρώτη κάθετος στην οδό Μητσοτάκη αμέσως μετά τη γέφυρα του Ξηροπόταμου προς Αμμουδάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει! - Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ και ΕΚΑΒ

Κρήτη: Άνοιξαν οι κάλπες στους Δικηγορικούς Συλλόγους

 

 

ESPA BANNER