Κρήτη

Τρία νέα βραβεία για την τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης!

Τρία νέα βραβεία προστέθηκαν στη συλλογή της επιτυχημένης τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Κρήτης «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας!» (“Incredible Crete: Surprisingly yours!”). Η νέα διάκριση της Περιφέρειας Κρήτης για την προβολή του τουρισμού της πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Ζάγκρεμπ, στην Κροατία “Zagreb Tour Film Festival”.

Το σποτ της Περιφέρειας Κρήτης “Crete – Incredible Hospitality” απέσπασε το βραβείο καλύτερου σποτ (up to 3 minutes) ενώ το σποτ “Crete – All the world on one island” κέρδισε ειδικό βραβείο καλύτερου σεναρίου.

(Τα δυο διακριθέντα σποτ στο vimeo)

All the world on one island - Crete from Indigoview on Vimeo.

Incredible Hospitality - Crete from Indigoview on Vimeo.

 

Εξάλλου, στο Διεθνές Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών «Baku International Tourism Film Festival» στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν που πραγματοποιήθηκε 25-29 Ιουνίου, το βίντεο Crete: «All the world on one island!» κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία: “COUNTRY, REGION, CITY” για το σποτ με τον «τρελό» σκηνοθέτη και τον δύσπιστο παραγωγό - https://vimeo.com/70407010

Η Περιφέρεια Κρήτης συγχαίρει τον Κρητικό σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και τους συνεργάτες του, αναγνωρίζοντας ότι με μεθοδική δουλειά και πάνω απ’ όλα αγάπη για τον τόπο μας, η Κρήτη μπορεί να πρωταγωνιστεί και να πρωτοπορεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζονται με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς για την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού μας στο εξωτερικό.  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τουλάχιστον επτά συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής