Κρήτη

Ταξιδεύει σε όλη την Κρήτη το Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

φεστιβαλ κνε

Από όλη την Κρήτη θα περάσει το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή μέσα από πλούσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο νησί και κορυφώνονται στα Φεστιβάλ σε Ηράκλειο , Χανιά και Ρέθυμνο το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη.

φεστιβαλ κνε

φεστιβαλ κνε, by meropi

Με σύνθημα «Την ορμή μας την έχουμε απ' τους αιώνες... Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές...» (στίχοι του Τούρκου κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ), συναντιούνται εκατοντάδες νεοι και νέες, σε πόλεις και χωριά σε όλους τους νομούς της Κρήτης που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Νέοι και νέες που δεν δέχονται να αφήσουν τη ζωή και το μέλλον τους στα χέρια των εκμεταλλευτών, της ΕΕ και των κυβερνήσεων που τους υπηρετούν. Νέες και νέοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΝΕ για να κάνουμε στάχτη το γερασμένο κόσμο της εκμετάλλευσης και της ανεργίας. Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της νεολαίας. Για τη νέα κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Από τα τέλη Ιουλίου έχουν ολοκληρωθεί φεστιβαλικές εκδηλώσεις σε Παλαιόχωρα και στον Αποκόρωνα στα Χανιά , σε Μοίρες και Αρκαλοχώρι στο Ηράκλειο , στη Σητεία στο Λασίθι.

Το ταξίδι του Φεστιβάλ συνεχίζεται με εκδηλώσεις σε Ανώγεια στις 22/8 και Σπήλι στις 29/8 στο Ρέθυμνο. Στο Καστέλι στα Χανιά στις 24/8, στον Άγιο Νικόλαο στις 28/8.

Κρήτη

Ηράκλειο

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον χειρουργό Γιώργο Παππά

γιώργος παππάς

Ενα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει η Αφροδίτη Παπαντωνάκη, στον υπεύθυνο του Τμήματος Αμφιβληστροειδούς της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Γιώργο Παππά, μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Η κα Παπαντωνάκη αναφέρει στο ευχαριστήριο:

"Όσον και να ψάχνω τα ορυχεία των λέξεων αδυνατώ να βρω λέξεις κατάλληλες , να τις φέρω κοντά, για να εκφράσω το εγκάρδιο μεγάλο μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Διευθυντή Χειρουργό Οφθαλμίατρο Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς κον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΠΑ για την πολυεπίπεδη και προπάντων ΙΑΜΑΤΙΚΗ του συμπαράσταση στην πρόσφατη δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου.

Οι Κρητικοί να ναι σίγουροι ότι ο κος ΠΑΠΠΑΣ και οι Συνεργάτες του αποτελούν την Σύγχρονη Κολυμβήθρα του Σιλωάμ στο χώρο που υπηρετούν του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ–ΠΑΝΑΝΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Σας είμαι ευγνώμων

Αφροδίτη Παπαντωνάκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - δημοτικά τέλη: Αύξηση - σοκ 30% - 40% !

Αθήνα: Μαχαίρωσαν 16χρονο μαθητή μέσα σε σχολείο

Πέραμα: Στην εισαγγελία Πειραιά οι επτά αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη

ESPA BANNER