Κρήτη

Σεμινάρια ρωσικής γλώσσας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

ρωσικα

Το Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το 2ο από μια σειρά τριών σεμιναρίων των 30 ωρών με θέμα «Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στα ρωσικά». 

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, εργαζόμενους, ανέργους, αλλά και σε όποιον άλλο ενδιαφερόμενο, επιθυμεί να βελτιώσει τις γνώσεις του στα ρωσικά, ώστε ν’  ανταποκρίνεται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών και να γίνει ανταγωνιστικότερος στην αγορά εργασίας. 

​Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση  λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και  σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών και σημείων, καθώς επίσης  η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας. 

Θεματικές Ενότητες :
Επανάληψη (A’ κύκλου) 
Πρακτική εξάσκηση A΄κύκλου.
Προφορικά – διάλογοι.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 16/11/15 έως 13/01/16 κάθε Δευτέρα & Τετάρτη  19:00μ.μ - 21:00μ.μ. 

Κόστος προγράμματος: 100 ευρώ ανά συμμετοχή.

Εισηγήτρια: Κατερίνα Πάπους, καθηγήτρια Ρωσικής Γλώσσας, αποφοίτησε το 1999 από  το Πανεπιστήμιο Ντονετσκ της Ουκρανίας με πτυχίο Φιλολογίας  Ρωσικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικής Γλώσσας. Διαθέτει εμπειρία 10 χρονών σε αντίστοιχα θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Επικοινωνία: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302736, κα. Μαίρη Βενιχάκη venihaki@katartisi.gr  από τις 08:00πμ έως 3:00 μμ. Ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Κρήτη

Κρήτη: Είχαν κοκαΐνη και κάνναβη - Τρεις συλλήψεις

σύλληψη

Τρεις Έλληνες κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν από την Αστυνομία στην Κρήτη. 

Συγκεκριμένα σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Τμήματος Μαλεβιζίου και του B’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε έναν έναν άνδρα ημεδαπό όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου συνελήφθη ένας άνδρας καθώς βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (26/11) στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε έναν άνδρα και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι προανακρίσεις διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης αντίστοιχα.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - κορωνοϊός: Της έκαναν πενταπλή δόση του εμβολίου!

Ηράκλειο: Φωτιά σε κατάστημα στο κέντρο σήμανε συναγερμό

Ηράκλειο: Άγιο είχε παιδάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

ESPA BANNER