Κρήτη

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στην Κρήτη λόγω της απεργίας (πίνακες)

Διακοπές ρεύματος διάρκειας μιας ώρας ανά περιοχή στο ηπειρωτικό δίκτυο και την Κρήτη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα περικοπών που ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για απόψετην Πέμπτη το βράδυ, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ.

Οι διακοπές προγραμματίζονται για το διάστημα από τις 7 ως τις 11 το βράδυ. Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει στη σχετική ανακοίνωση ότι το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και συνεπώς οι ώρες των διακοπών μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον προγραμματισμό. Το μεσημβρινό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε το πρωί δεν υλοποιήθηκε καθώς δεν κρίθηκε απαραίτητο.

Oι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται και από την ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ 210-6241860, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Δείτε τις διακοπές ρεύματος στην Κρήτη:

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής