Κρήτη

Ποιοι δήμαρχοι παίρνουν θέση υπέρ υποψηφίου, στη διαδοχή του Μακαριστού Νεκταρίου

νεκτάριος

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις για την εκλογή νέου Μητροπολίτη Πέτρας και Χεροννήσου, μετά την εκδημία του Μακαριστού Νεκταρίου, πριν από λίγες ημέρες.

​Οπως έγραψε το ekriti.gr, η "μάχη" δίνεται μεταξύ τριών υποψηφίων, ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Μεθόδιος Βερνιδάκης, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου, Τίτος Ταμπακάκης και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος Διαμαντάκης. 

Το παρασκήνιο, όπως σε κάθε μητροπολιτική εκλογή, είναι πλούσιο και θέση παίρνουν και λαϊκοί, όπως οι τρεις δήμαρχοι Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, οι οποίοι συναντώνται την Πέμπτη 22/10 με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και θα του μεταφέρουν τη στήριξη των ιδίων και του ποιμνίου στον Τίτο Ταμπακάκη.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER