Κρήτη

Παγκρήτια σύσκεψη αγροτών για το μέλλον των κινητοποιήσεων

αγρότες

Μετά την άκαρπη συνάντηση στην Αθήνα την Τετάρτη 14/10/2015 με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα και της ενημέρωσης των αγροτών της Κρήτης.
Τα σκληρά φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση, πλήττουν όχι μόνο τον αγροτικό κόσμο, αλλά το σύνολο των παραγωγικών τάξεων της χώρας και οδηγούν  στη διάλυση της οικονομίας, αναφέρουν αγρότες σε σχετική ανακοίνωση και συνεχίζουν: 
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης διοργανώνει Παγκρήτια Σύσκεψη όλων των φορέων, Βουλευτών, Περιφέρειας Κρήτης, Δήμων της Κρήτης, συνεταιριστών, συνδικαλιστών, στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου στις 21 Οκτωβρίου 2015 στις 12:00 για να αποφασιστεί η επόμενη μορφή του αγώνα.
Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί.  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό και ...πυρομαχικά

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (19/1) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και όπλων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια  καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 125 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μηχανισμό αναγόμωσης, δύο στιλέτα και κροτίδες .

Η ποσότητα  του καπνού που κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Δολοφονία μητέρας στην Κρήτη: Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο Νορβηγός σύντροφός της!

Ηράκλειο: Συναγερμός για γυναίκα που έπεσε στα νερά του λιμανιού