Κρήτη

Ο Σύλλογος Ανωγειανών της Αθήνας στο πλευρό των Σύριων

παρασταση

Μια θεατρική παράσταση – Συμπαράσταση αλληλεγγύης προς τους Σύριους πρόσφυγες και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από το Σύλλογο Ανωγειανών της Αθήνας και το θέατρο Επι Κολωνώ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015, 18:30μ.μ., στο θέατρο Επί Κολωνώ

Πιστός στις αρχές και τις αξίες, που η μακρά ιστορία και ο πολιτισμός των Ανωγείων του υπαγορεύουν, αλλά και στην δική του επί 70 συνολικά χρόνια ενεργή παρουσία στα πολιτιστικά – και όχι μόνο – δρώμενα της πρωτεύουσας, ο Σύλλογός Ανωγειανών της Αθήνας στέκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Σε συνεργασία με το θέατρο Επί Κολωνώ, διοργανώνει το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:30 μ.μ. μια θεατρική παράσταση, όπου, αντί εισιτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι – θεατές καλούνται να προσφέρουν

Τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλατα, χυμούς, νερά, κλπ)

Φάρμακα

Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτιά υγείας – κουζίνας, σερβιέτες, βρεφικές πάνες)

Λευκά είδη (σεντόνια, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα)

Παιδικά είδη (μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, γραφική ύλη (τετράδια, στυλό, μολύβια),

τα οποία θα διατεθούν

στα Κέντρα Υποδοχής Συρίων προσφύγων της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,

στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων,

στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων.

«Για όσους δεν έχουν τον χρόνο να παρακολουθήσουν την παράσταση, έχουν όμως τη διάθεση να προσφέρουν ενισχύοντας την προσπάθεια του Συλλόγου μας, θα σας περιμένουμε το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, από τις 17:30μ.μ. έως τις 19:30μ.μ. στο bar-café του φουαγιέ του θεάτρου (Ναυπλίου αριθμ. 12 και Λένορμαν αριθμ. 94, Κολωνός) να γνωριστούμε, να σας κεράσουμε ανωγειανά εδέσματα και να δεχτούμε τις προσφορές σας.

Τέλος, προσφορές θα δεχόμαστε και στα γραφεία του Συλλόγου μας, Βελεστίνου αριθμ. 18, στους Αμπελοκήπους, καθημερινά από τις 18:30-20:30μμ., από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα...», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κρήτη

Ο Σταύρος Αρναουτάκης για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης

Τί αναφέρει στη δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για την επέτειο από την Εθνική Αντίσταση:

Ο εορτασμός της επετείου της Εθνικής Αντίστασης, φωτίζει μια από τις πιο ηρωικές περιόδους της νεότερης ελληνικής ιστορίας. 
Οι Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης με θάρρος και γενναιότητα πάλεψαν απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό, βάζοντας τα θεμέλια για την απελευθέρωση της χώρας.
Ως Περιφέρεια Κρήτης, τιμούμε τους αγωνιστές εκείνης της περιόδου, ως διαχρονικά σύμβολα του αγώνα για την Ελευθερία και την Πατρίδα.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Είχαν κοκαΐνη και κάνναβη - Τρεις συλλήψεις

Ηράκλειο: Φωτιά σε κατάστημα στο κέντρο σήμανε συναγερμό

ESPA BANNER