Κρήτη

Οι δέκα πρώτοι υποψήφιοι του Κώστα Μαμουλάκη για το Γάζι

Του δέκα πρώτους – από τους δώδεκα συνολικά – υποψήφιους συμβούλους για τη Δημοτική Κοινότητα Γαζίου, παρουσίασε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Πρόκειται για τους:

ΜΙΧΟΥ - ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΑΓΑΘΗ τ.  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - Δασκάλα

ΚΑΤΣΑΜΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ τ. ΙΩΑΝΝΟΥ - Προγραμματίστρια Η/Υ

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ τ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Λογιστής

ΚΟΤΣΙΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ τ. ΚΙΜΩΝΑ - Λιμενικός

ΠΕΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ τ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Οικονομολόγος

ΣΚΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) τ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Συντ/χος Αστυνομικός

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ τ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλ. Γαζίου

ΣΠΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ τ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ τ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Φαρμακοποιός

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΗ τ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - Οικιακά

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους και σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι, καταξιωμένοι στον τομέα τους, γνώστες των προβλημάτων της καθημερινότητας, με κοινωνικές ευαισθησίες και έντονους προβληματισμούς, επιλέγουν να ασχοληθούν με τα κοινά και να είναι υποψήφιοι με τη δημοτική μας παράταξη «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ». Δημιουργούμε ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε ακόμα περισσότερο για το αύριο του τόπου μας, αφού με τη συμμετοχή συνειδητοποιημένων υποψηφίων, εξασφαλίζεται η συνέχιση του προγράμματός μας στο Μαλεβίζι.

Στο Γάζι την 3ετία που πέρασε κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις και έργα σε καίριους τομείς όπως είναι αυτός της σχολικής στέγης, των έργων υποδομής, της αποχέτευσης, των διανοίξεων, της πολεοδομικής οργάνωσης, κλπ. Με δεδομένο όμως το ότι πρόκειται για μια μεγάλη πόλη, χρειάζεται ακόμα δουλειά για να γίνει σύγχρονη και λειτουργική. Όλα τα άτομα που έχουν επιλεγεί να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας, έχουν αποδεδειγμένες ικανότητες και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ασυνείδητοι κατέστρεψαν την πηγή του χωριού

Η πηγή πριν την ..επιδρομή των βανδάλων.

Στο χωριό Ξυδάς του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυριδωνα υπάρχει μία πηγή από την οποία τρέχει πόσιμο νερό. Η πηγή καλοπίστηκε και το νερό τρέχει μέσα από ένα πετρινο κεφάλι κρητικού κριαριού.

Δυστυχώς, όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας (και έστειλαν και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε) κάποιοι ασυνείδητοι έκοψαν από το κριάρι τα κέρατα του κριαριού και χάλασαν την ομορφιά της πηγής.

Ελπίζουμε ότι το τοπικό συμβούλιο θα φροντίσει το ταχύτερο για την αποκατάσταση της ζημιάς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιμάνι Ηρακλείου: Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον - Συνεδρίασε η Κυβερνητική Επιτροπή

Ηράκλειο: Ένας ηλικιωμένος στο νοσοκομείο - "Μάχη" των πυροσβεστών με τις φλόγες (Φωτο)

Κρήτη: Οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου - Το ταφικό μνημείο, το ΚΕΘΕΑ και τα έργα