Κρήτη

Οι αγρότες της Κρήτης αποφασίζουν για την ώρα και το χώρο του συλλαλητηρίου

αγρότες

Για την ώρα και το χώρο διεξαγωγής του συλλαλητηρίου που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου αποφασίζουν σήμερα οι αγρότες της Κρήτης. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης συναντάται με τα μέλη της στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις της. 
Οι αγρότες, αυτό στο οποίο συμφώνησαν τις προηγούμενες ημέρες, είναι το συλλαλητήριο να ε.ιναι δυναμικό και Παγκρήτιο γιατί μόνο έτσι, όπως λένε, θα μπορέσει να ακουστεί η φωνή τους απέναντι στα "βάρβαρα" γι' αυτούς φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Σε καραντίνα οι εργαζόμενοι του κοινωνικού συσσιτίου

συσσίτιο

Σε καραντίνα τέθηκαν οι εργαζόμενοι στο «Φαγητό με την αγάπη μας» (Κοινωνικό Συσσίτιο) του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, μετά την ανίχνευση δύο κρουσμάτων COV-SARS-2 χτες (15/1/2021) κατά τον περιοδικό έλεγχο που διενεργείται από το ίδιο το Ίδρυμα, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Επί του παρόντος, κανένας εργαζόμενος δεν παρουσιάζει συμπτώματα της νόσου.

Πραγματοποιήθηκε απολύμανση του χώρου, στον οποίο εγκαταστάθηκε ήδη ομάδα εργασίας έκτακτης ανάγκης, ώστε η παροχή φαγητού στους 250 εξυπηρετούμενους να συνεχιστεί αδιάλειπτα, χωρίς να χαθεί ούτε μια μέρα, όπως συμβαίνει από τον Φεβρουάριο του 2012, όταν πρωτοξεκίνησε.

Οι υπόλοιπες δράσεις του Κοινωνικού Χώρου, όπως ιδιαίτερα η δραστηριότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συνεχίζονται επίσης κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κρατούν "μικρό καλάθι" οι έμποροι - Κάλεσμα για στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων

Κρήτη - κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό δύο εκπαιδευτικοί στο νομό Ηρακλείου