Κρήτη

Μήνυμα ενότητας στους Κρητικούς του εξωτερικού, με αφορμή τα χτυπήματα στο Παρίσι

παρίσι

Μήνυμα στους Κρητικούς που ζουν στο εξωτερικό και όλους τους απόδημους Ελληνες έστειλε μέσω του Ράδιο Κρήτη ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Δημήτρης Πλευράκης, με αφορμή τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.

δημήτρης πλευράκης

δημήτρης πλευράκης, by renas

(Ο κ. Πλευράκης με τον δημοσιογράφο του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr Λευτέρη Βαρδάκη)

Ο κ. Πλευράκης σε συνέντευξή του στον Λευτέρη Βαρδάκη, υπογράμμισε ότι όλοι οι έλληνες πρέπει να είναι ενωμένοι απέναντι στο νέο σκηνικό που διαμορφώνεται, διαβεβαιώνοντας ότι το Υπουργείο είναι σε συνεχή επαφή με Συλλόγους Αποδήμων σε όλο τον κόσμο και ότι η Ελληνική Κυβέρνηση είναι στο πλευρό τους, σε ότι χρειαστούν.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Πλευράκη στο Ράδιο Κρήτη:

Ο ΓΓ του Υπουργείου Εξωτερικών, Δημήτρης Πλευράκης στο Ράδιο Κρήτη, by ekriti newsportal

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες