Κρήτη

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Πολυτεχνειο

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την επέτειο του Πολυτεχνείου:

«Τιμούμε σήμερα την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Τιμούμε τους αγωνιστές της Δημοκρατίας. Τους νέους εκείνους ανθρώπους που αψήφησαν το ατομικό τους συμφέρον για να υπηρετήσουν το εθνικό, το συλλογικό, το κοινωνικό.

Με το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου να παραμένει αναλλοίωτο 42 χρόνια μετά, η σημερινή επέτειος αποτελεί για όλους μας μια αφορμή που μας καλεί, περισσότερο από ποτέ, σε κοινούς αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, κοινωνική συνοχή και εθνική ανεξαρτησία.

Σε μια εποχή που οι Έλληνες προσπαθούμε να κρατηθούμε όρθιοι στον κυκεώνα της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων, το παράδειγμα της φοιτητικής νεολαίας του Πολυτεχνείου αποτελεί τη λαμπρότερη απόδειξη για την θετική έκβαση που μπορεί να έχει κάθε συλλογική προσπάθεια που πηγάζει από τη αστείρευτη θέληση για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Μιμούμενοι το παράδειγμα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, ας διαφυλάξουμε όσα εκείνοι μας προσέφεραν και ας αντισταθούμε σε ό,τι σήμερα προσβάλει τη δημοκρατίας μας και περιορίζει την εθνική μας ελευθερία».  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER