Κρήτη

Θλίψη στη Κρήτη για τον μακαριστό Νεκτάριο - Τα συλλυπητήρια μηνύματα

nektarios.jpg

Θλίψη σε κλήρο και λαό έχει σκορπίσει η είδηση της κοίμησης του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριου, ο οποίος νικήθηκε σε ηλικία 64 ετών από την επάρατη νόσο. Ο μακαριστός Μητροπολίτης έδινε τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο αγώνα απέναντι στην ασθένεια, η οποία δεν μπορούσε να τον κρατήσει μακριά από τα καθήκοντά του, αλλά και μακριά από τον λαό που τόσο αγάπησε, αλλά και που τόσο αγαπήθηκε...

Έδωσε τη μάχη με σθένος και αξιοπρέπεια, έπαιρνε δύναμη από την αγάπη του κόσμου ο οποίος κυριολεκτικά τον λάτρευε, από τον καιρό που σαν Πρωτοσύγγελος ακόμα κήρυττε τον λόγο του Θεού. 
Αλησμόνητες θα μείνουν σε όσους είχαν την τύχη να τις παρακολουθήσουν οι ομιλίες του, στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Σταυροφόρων όπου συνήθισε να βρίσκεται και να συναντά κάθε εβδομάδα τους πιστούς που συνέρρεαν από όλες της γωνιές της πόλης για να τον ακούσουν. Αλλά και αργότερα, ως Μητροπολίτης πια, διατήρησε αυτή τη μοναδική σχέση ιεράρχη και κλήρου, η οποία μεγάλωνε χρόνο με τον χρόνο.

Το τελευταίο διάστημα, με την κατάσταση της υγείας του να επιβαρύνεται, ο μακαριστός Μητροπολίτης Νεκτάριος παρέμενε σε νοσοκομείο των Αθηνών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλο το νησί, όμως το έργο και ο λόγος του θα μείνουν για πάντα στις καρδιές των πιστών.

Το σκήνωμα του μακαριστού Νεκταρίου, βρίσκεται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως

Ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης:
Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης με βαθύτατη θλίψη αναγγέλλει την εκδημία του αοιδίμου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κυρού Νεκταρίου, Μέλους της Ιεράς Συνόδου.
Κατά την 7η απογευματινή ώρα τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου θα συνέλθουν σε έκτακτη Συνεδρία, κατά την οποία θα καθορισθούν οι λεπτομέρειες της εξοδίας Ακολουθίας και του ενταφιασμού του σεπτού Ιεράρχου, ο οποίος κοιμήθηκε, στην έδρα της Επαρχίας αυτού. Η Ιερά Σύνοδος με την έκδοση νεώτερου Ανακοινωθέντος θα ενημερώσει τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό.

Συλλυπητήρια μηνύματα 
Από την πρώτη στιγμή της θλιβερής αυτής είδησης, τα συλληπητήρια μηνύματα και οι δηλώσεις άρχισαν να φτάνουν από κάθε γωνιά του νησιού και όχι μόνο.

Μανόλης Κεφαλογιάννης - Ευρωβουλευτής ΝΔ
«Έφυγε σήμερα από την ζωή και πέρασε στην αιωνιότητα ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριος, σεβαστός Ιεράρχης και πολύτιμος φίλος! Η είδηση βύθισε σε πένθος το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, την Εκκλησία της Κρήτης και όλως ιδιαιτέρως το ποίμνιο της Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, το οποίο επί εικοσιπέντε συναπτά έτη εποίμανε με υποδειγματική αφοσίωση! Ο μακαριστός Νεκτάριος υπήρξε ένας λαμπρός Ιεράρχης, ο οποίος καθ´όλο τον Αρχιερατικό βίο του εβάδισε με σοβαρότητα και σύνεση, με αγέρωχη κρητική λεβεντιά και με το σεμνό ήθος, παλαιού Φαναριώτη Ιεράρχη. Η συμβολή του στα της Εκκλησίας της Κρήτης υπήρξε εξαιρετικά συμπαντική , ενωτική αλλά πρωτίστως Εκκλησιολογική! Καταξιωμένος ως Επίσκοπος στη συνείδηση της κοινωνίας , φρόντιζε να ειναι κοντά στο Λαό και στα προβλήματά του. Ολη η Κρήτη έχει κάτι θετικό να πεί. Ως Πέτρας, ήταν καθαρός, σταθερός, ισχυρός, πολύτιμος. Πραγματικός Ιεράρχης. Ως Νεκτάριος, ήταν υπομονετικός, ταπεινός, αληθινός και ανθρώπινος. Και ως Επίσκοπος της Εκκλησίας ετίμησε την κλήση του και έδωσε μεγάλη χάρη και ελπίδα στην Εκκλησία. Θλίβομαι για τον αδόκητο θάνατό του. Και συλλυπούμαι θερμά την τοπική μας Εκκλησία και τους οικείους του!  Αιωνία σου η μνήμη Σεβαστέ, αγαπητέ και πολύτιμε φίλε Νεκτάριε!».

Σπύρος Δανέλλης - Βουλεύτης Το Ποτάμι
​«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την μεγάλη απώλεια. Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Κυρός Νεκτάριος ήταν μια μορφή της Εκκλησίας της Κρήτης. Φωτισμένος και εμπνευσμένος, εξέφραζε με τον καλύτερο τρόπο τη ζώσα Εκκλησία. Διακρινόταν για τους ευρείς ορίζοντες, τη γνώση, τις ευαισθησίες και την τόλμη του. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το έργο, τον φωτισμένο λόγο και την ουσιαστική παρουσία του δίπλα στην κοινωνία και τις Αρχές του τόπου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης, στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου και στους οικείους του. Η ψυχή του ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Σταύρος Αρναουτάκης Περιφερειάρχης Κρήτης:
«Με βαθιά συγκίνηση πληροφορήθηκα την απώλεια του Μακαριστού  Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Κυρού Νεκταρίου. Η Εκκλησία της Κρήτης, η κοινωνία της Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου αλλά και ευρύτερα της Κρήτης έχασαν ένα Ποιμενάρχη με σπουδαίο έργο και σημαντική προσφορά στο συνάνθρωπο μέσα από το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.
Ως Περιφέρεια Κρήτης τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε άριστα προκειμένου από κοινού να δρομολογήσουμε και να ολοκληρώσουμε σημαντικά έργα που υλοποιούσε  η Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου. Για την Κοίμηση του Ιεράρχη εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Εκκλησία της Κρήτης και στους οικείους του».

Πελαγία Πετράκη - Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου
«Με βαθιά συγκίνηση και θλίψη πληροφορήθηκα την κοίμηση του Άξιου, Πολυσέβαστου και Φωτισμένου Ποιμενάρχη μας Κυρού Νεκταρίου.  Το παράδειγμα του ήθους και της αγάπης του στον άνθρωπο καθώς και το σπουδαίο εκκλησιαστικό, πνευματικό και κοινωνικό του έργο θα αποτελούν εσαεί λαμπρή κληρονομιά και παρακαταθήκη για τον τόπο μας και ολόκληρο το νησί μας. Εξαιρετική και παραδειγματική υπήρξε η προσφορά και το έργο του στους τομείς της φροντίδας για τον άνθρωπο και της διάσωσης και ανάδειξης των εκκλησιαστικών μας μνημείων και θα θυμάμαι πάντα το θερμό ενδιαφέρον του και την αγαστή συνεργασία μας. Το θαυμαστό έργο του θα εμπνέει κληρικούς και λαϊκούς και η φωτεινή μορφή του θα μένει για πάντα στις καρδιές μας.
Στην Εκκλησία της Κρήτης και στους οικείους του απευθύνω τα θερμά συλλυπητήρια μου».     

 Βασίλης Λαμπρινός Δημάρχος Ηρακλείου: "
«Η κοίμηση του Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου Νεκταρίου προκαλεί σε όλη την Κρήτη αισθήματα θλίψης και συγκίνησης. Η ζωή του και η πολυσχιδής δράση του σφραγίστηκαν από το πνεύμα της προσφοράς προς στην Εκκλησία. Με το ξεχωριστό κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο, το διαρκές ενδιαφέρον του για τα μνημεία της Μητροπόλεώς του, θα αποτελεί πάντα ένα παράδειγμα πεφωτισμένου ιεράρχη, κατέχοντας ιδιαίτερη θέση ως πνευματικός πατέρας στις καρδιές όλων εκείνων που τον γνώρισαν και συμπορεύτηκαν μαζί του.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Γιάννης Μαστοράκης Δήμαρχος Χερσονήσου:
«Σήμερα η Κρήτη θρηνεί τη μεγάλη απώλεια ενός σεβαστού της ιεράρχη, του μακαριστού μας Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου, Κυρού Νεκταρίου. Το έργο του υπήρξε πολύπλευρο και πολυδιάστατο και ο αείμνηστος Μητροπολίτης υπήρξε πρότυπο ιεράρχη. Σεμνός και φιλάνθρωπος, μια εξαίρετη προσωπικότητα, πάνω από όλα κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη του ποιμνίου του. Με συγκίνηση φιλούμε τα χέρια που τόσα χρόνια μας ευλογούσαν. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Παύλος Μπαριτάκης Δήμαρχος Βιάννου:
«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος και εκφράζω την θλίψη και την οδύνη  μου για την κοίμηση του αγαπημένου   μας Μητροπολίτη Πέτρας και Χεροννήσου  κυρού Νεκταρίου. Ο  Μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Νεκτάριος  υπηρέτησε  από το 1990 έως το 2001 ως Ποιμενάρχης της Ανατολικής Εκκλησιαστικής Περιφέρειας του Δήμου Βιάννου και έχαιρε της βαθύτατης εκτίμησης όλων των Δημοτών μας.  Εργάστηκε ακούραστα στη τοπική εκκλησία και αφήνει πίσω του ένα πλούσιο Κοινωνικό, Φιλανθρωπικό και Πνευματικό έργο. Υπήρξε ένας Άγιος άνθρωπος, ένας ταπεινός εργάτης της Εκκλησίας, ένας Φιλάνθρωπος που έβαζε πάνω από όλα την αγάπη του για τον Θεό, την Ιεροσύνη και τον Συνάνθρωπό του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη».

Μανόλης Κοκοσάλης Δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων
«Η κοίμηση του Μακαριστού   Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου Νεκταρίου προκαλεί αισθήματα θλίψης και συγκίνησης. Η Εκκλησία της Κρήτης έχασε ένα Ποιμενάρχη με σπουδαίο έργο και σημαντική προσφορά στο συνάνθρωπο. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου  και στους οικείους του».

Γιώργος Σπυρόπουλος Περιφερειακός Σύμβουλος Ελληνική Αυγή:
«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε ότι ο Σεβασμιότατος και αγαπητός μας Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριος έχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, την οποία πολέμησε με αυταπάρνηση και θάρρος! Πνευματικός ηγέτης,που αρνήθηκε την χλιδή και τα εγκόσμια και αφιέρωσε την ζωή του στην διακονία της Ελληνοορθοδοξίας,που τόσο δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια!
Οι νουθεσίες και οι συμβουλές του για το Έθνος και την πατρίδα, πάντα χαραγμένες στην καρδιά της οικογενειάς μου και εμένα προσωπικά! Βαρύς ό πόνος και το πένθος και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τους πιστούς και τον ιερό λαϊκό κλήρο της Κρήτης! Η απώλεια του σεβασμιότατου είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει από την γεμάτη βάρη πνευματική ζωή του αγαπητού μας Μητροπολίτη!
Καμπάνες μην χτυπήσετε 
τον θάνατο νεκρίκια
μα να χτυπάτε δυνατά
χαρμόσυνα κι αντρίκια!».

Παράταξη Γιάννη Σέγκου
Ο επικεφαλής της ``ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ`` Σέγκος Γιάννης και όλη η Δημοτική ομάδα εκφράζει την βαθειά της οδύνη για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη μας Πέτρας και Χεροννήσου κ.  Κυρού Νεκταρίου. «Η Μητρόπολή μας αλλά και ολόκληρη η Κρήτη απώλεσε ένα υποδειγματικό Ποιμενάρχη με πολύ μεγάλο έργο για τον τόπο μας και την Εκκλησία της Κρήτης.
Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην Εκκλησία της Κρήτης, τους οικείους του καθώς και στο ποίμνιό του που με απέραντη Αγάπη και Αφοσίωση διακόνησε επί σειρά ετών».

Σεραφείμ Τσόκας
«Με ειλικρινή θλίψη πληροφορήθηκα την εις Κύριο εκδημία του μακαριστού μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριου, μιας εξέχουσας μορφής της Ορθοδοξίας και της Κρήτης.
Η ποιμαντορία του το πολύπλευρο έργο Του και η πολυσχιδής δράση Του σφράγισαν την Τοπική Εκκλησία καθώς ο κυρός Νεκτάριος ήταν ο ποιμενάρχης  της και ο πατέρας, ο συμπαραστάτης και ο ιερωμένος  που ενέπνεε σεβασμό αποτελώντας για το ποίμνιο του τον ουσιαστικό κρίκο της γήινης αλυσίδας με τα Θεία. Είχα την χαρά και την τιμή όχι μόνο να τον γνωρίσω αλλά και συνεργασθώ μαζί του και ενθυμούμαι ότι προτεραιότητα του ήταν ο άνθρωπος και η προσφορά ενώ  η αποφασιστικότητα Του ,η διορατικότητα και το σθένος Του αποτελούν αδιάλειπτη παρακαταθήκη προς όλους μας. Στο σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Εκκλησία Κρήτης, την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου και τους οικείους του απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την εκδημία του». 

 Γιάννης Κουράκης Πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου:
«Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης και συγκινήσεως πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Μακαριστού Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Κυρού Νεκταρίου. Η Εκκλησία της Κρήτης, η Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου, αλλά και η κοινωνία ολόκληρης της Κρήτης, έχασαν ένα από τα πιο λαμπρά  τέκνα τους. Έναν προικισμένο και ακούραστο ιεράρχη με σπουδαίο ποιμαντορικό και φιλανθρωπικό έργο και τεράστια προσφορά στην Εκκλησία και την  κοινωνία της Κρήτης.  Εκφράζουμε  τις πιο θερμές συλλυπητήριες ευχές μας στην Εκκλησία της Κρήτης και στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια».

Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου
«To διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Τριτέκνων νομού Λασιθίου, με συγκίνηση εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την κοίμηση του αγαπητού μας, Μακαριστού Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριου. Η αγάπη των μελών μας, που τον περιέβαλε ως απότοκη συνέπεια του πνευματικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού του έργου, μετατρέπεται σε βαθιά οδύνη. 
Ο εκλιπών τίμησε επανειλημμένα με τη παρουσία του το σύλλογο σε πολλές εκδηλώσεις και άφησε  το στίγμα του με τις παραινέσεις και τη συμπαράστασή του προς τα μέλη και το σύλλογό μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Κρήτης, στους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, στην πνευματική του οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι η μνήμη του αιωνία».

Συλλυπητήρια από τη ΔΥΠΕ Κρήτης 

Τα θερμά της συλλυπητήριά για την εκδημία του Μητροπολίτη Νεκτάριου εκφράζει, εκ μέρους της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Εκκλησία Κρήτης, την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου και τους οικείους του η Υποδιοικήτρια κ. Άννα Τριχοπούλου, η οποία προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Με ειλικρινή θλίψη πληροφορήθηκα την εις Κύριο εκδημία του μακαριστού μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριου, μιας εξέχουσας μορφής της Ορθοδοξίας και της Κρήτης.
Ο μακαριστός Νεκτάριος υπήρξε ένας λαμπρός Ιεράρχης.  Μία εξέχουσα προσωπικότητα της εκκλησιαστικής ζωής της Κρήτης, αλλά ταυτόχρονα μία πολυσχιδής προσωπικότητα της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του νησιού.
Η συμβολή του στα της Εκκλησίας της Κρήτης, αλλά και της κοινωνίας υπήρξε εξαιρετικά συμπαντική Βρισκόμενος πάντα κοντά στο Λαό και στα προβλήματά του. με έργο και προσφορά σε κάθε δραστηριότητα του νησιού, υπηρέτησε τον τόπο και τους συνανθρώπους του με απαράμιλλη και θεόπνευστη αγάπη.
Αιωνία σου η μνήμη Σεβαστέ, αγαπητέ Νεκτάριε!».

Συλλυπητήρια από την Ένωση Κρητικού τύπου 

Με βαθιά θλίψη και πόνο πληροφορηθήκαμε την εκδημία τοι αοιδίμου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κυρού Νεκταρίου, μιας εξέχουσας και προικισμένης  εκκλησιαστικής και πνευματικής προσωπικότητας, ενός φωτισμένου ιεράρχη, που λάμπρυνε με την παρουσία και διακονία του την Εκκλησία της Κρήτης και γενικότερα την Ορθοδοξία. 
Αφιερωμένος στην εκκλησία και την ορθοδοξία από νέος 19 ετών, έφυγε πολύ νωρίς μόλις στα 64, ενώ είχε τόσα πολλά να προσφέρει στο ποίμνιο του και το λαό της Κρήτης. 
Το ήθος, η ευγένεια, η πνευματικότητα και η αγάπη του για τον απλό άνθρωπο, καθώς και το μεγάλο και σπουδαίο εκκλησιαστικό, πνευματικό και κοινωνικό έργο του, αποτέλεσαν τους φωτεινούς φάρους της επίγειας έως τώρα διαδρομής του.  Ελπίζουμε το λαμπρό παράδειγμα του να ακολουθήσουν και άλλοι ιεράρχες και μέλη της εκκλησίας της Κρήτης, μια που στις μέρες μας οι ανάγκες και απαιτήσεις των καιρών είναι μεγάλες και επιτακτικές.     
Στην εκκλησία της Κρήτης και στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ο Θεός ας τον αναπαύσει. 

Γιώργος Λαμπράκης

Σημείωση: Το θέμα συμπληρώνεται συνεχώς με τα νέα συλλυπητήρια μηνύματα που λαμβάνουμε.

Κρήτη

Ηράκλειο

Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Σήμερα οι επαναληπτικές εκλογές

Δικηγόροι

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου όπως και σε άλλους 11 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας έχουν ανοίξει οι κάλπες από 7 π.μ., για τις επαναληπτικές εκλογές (β΄ γύρος) ανάδειξης νέων προέδρων και νέων Διοικητικών Συμβουλίων για την επόμενη τετραετία.

Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα στο Ηράκλειο θα κριθεί μεταξύ του Νίκου Λογοθέτη, ο οποίος στον α΄ γύρο αναδείχθηκε πρώτος με  273 ψήφους και την Κατερίνα Κοσμαδάκη, η οποία συγκέντρωσε 189 ψήφους.

Επαναληπτικές εκλογές σε 12 Δικηγορικούς Συλλόγους στη χώρα:

Αθηνών: Δημήτρης Βερβεσός (29.37%) και Δημήτρης Αναστασόπουλος (21.63%)

Βέροιας: Καραβασίλειος Φώτιος (38.80%) και Γεώργιος Χατζόγλου (37.60%)

Ηρακλείου: Νικόλαος Λογοθέτης (42.46%) και Αικατερίνη Κοσμαδάκη (29.39%)

Θεσπρωτίας: Νικόλαος Μπέζας (49.30%) και Κωνσταντίνος Σιντόρης (26.76%)

Θεσσαλονίκη: Δημήτριος Φινοκαλιώτης (24.84%) και Ευστάθιος Κουτσοχήνας (23.82%)

Θηβών: Σωτηρία Μανάρα- Μαυράκη (43.42%) και Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους (28.95%)

Ιωαννίνων: Μαρία Νάκα (38.92%) και Χριστίνα Τσέτσου (38.92%)

Κατερίνης: Ασημίνα Στρίμπα (33.58%) και Κωνσταντίνος Μηλιός (28.36%)

Κοζάνης: Χρήστος Δημητρόπουλος (38.49%) και Μαρία Κωνσταντινίδου (30.94%)

Λαρίσης: Τρύφων Τσάτσαρος (35.79%) και Νικολέττα Μπασδέκη (33.28%)

Πειραιώς: Ηλίας Κλάπας (31.00%) και Πολυχρόνης Περιβολάρης (30.92%)

Ρόδου: Βασίλειος Περίδης (47.99%) και Γεώργιος Μαυρομμάτης (26.13%).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη - ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Φαράγγι Σαμαριάς: Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την διαχείριση πυρκαγιών και την αποκατάσταση φυσικών καταστροφών

Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών: Συνάντηση της διοίκησης με Συριγωνάκη

ESPA BANNER