Κρήτη

Η εταιρεία Creta Farms βραβεύτηκε για την εξαγωγική της δραστηριότητα

Μία νέα διάκριση έλαβε η Ελληνική εταιρεία αλλαντικών Creta Farms. Το δεύτερο βραβείο αφορά την εξαγωγική της δραστηριότητα και συγκεκριμένα βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Εισηγμένη Εξαγωγική Εταιρεία στο Greek Export Forum 2014​. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η Creta Farms, η κορυφαία Ελληνική εταιρεία αλλαντικών που ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων της και τη σημαντική εξαγωγική της δραστηριότητα, διακρίθηκε με το 2ο βραβείο Καλύτερης Εισηγμένης Εξαγωγικής Εταιρείας στο Greek Export Forum 2014, το οποίο διοργανώθηκε από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και την Ethos Media, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Τα βραβεία θεσμοθετήθηκαν προκειμένου να επιβραβεύσουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της αγοράς και συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης την Ελλάδα, αποτελώντας πρότυπα για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εταιρείες που διακρίνονται ως οι καλύτερες πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία βασίζονται στον αριθμό των χωρών που η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές, στη σημασία που διαδραματίζουν οι εξαγωγές στο συνολικό τζίρο, στο brand όνομα της εταιρείας στις διεθνείς αγορές, στον αριθμό των ξένων θυγατρικών με σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα και στην καινοτομία των εξαγόμενων προϊόντων.

Ο κος Τάκης Πέτρου, International Development Director της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που λάβαμε το συγκεκριμένο βραβείο! Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς απόδειξη της δέσμευσης στη διεθνή αναπτυξιακή στρατηγική μας για την επέκταση της παγκοσμίως μοναδικής ιδέας, αυτής του Oliving. Η πρόσφατη ανακοίνωση των βελτιωμένων οικονομικών μας αποτελεσμάτων, σε συνδυασμό με την επικέντρωση μας στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων ανώτερης γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας, ενισχύει σημαντικά τα θεμελιώδη στοιχεία της Creta Farms, χαράσσοντας την πορεία για ένα πολλά υποσχόμενο 2015. Η πρόσφατη επιχειρηματική μας συμφωνία με την Primo Meats, τη Νο1 εταιρεία αλλαντικών στην Αυστραλία, ανέδειξε ακόμα περαιτέρω τη δύναμη και τη μοναδικότητα της ιδέας του Oliving, που ανταποκρίνεται πλήρως στη μεγαλύτερη τάση παγκοσμίως για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Αυτή η συμφωνία αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε σε μία πολλά υποσχόμενη αγορά και μας γεμίζει αισιοδοξία για τις αναπτυξιακές προοπτικές και τη παγκόσμια εξέλιξη της σειράς Oliving.»

Σχετικά με τη Creta Farms

Η Creta Farms, μία αμιγώς ελληνική εταιρία που ξεκίνησε από την Κρήτη, αποτελεί σήμερα τον πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν το προφίλ των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως».

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό και ...πυρομαχικά

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (19/1) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και όπλων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια  καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 125 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μηχανισμό αναγόμωσης, δύο στιλέτα και κροτίδες .

Η ποσότητα  του καπνού που κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Δολοφονία μητέρας στην Κρήτη: Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο Νορβηγός σύντροφός της!

Ηράκλειο: Συναγερμός για γυναίκα που έπεσε στα νερά του λιμανιού