Κρήτη

Ηράκλειο: Το... αυτοσχέδιο τσιγάρο οδήγησε στο νοσοκομείο δύο μαθήτριες

Στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται από το περασμένο Σάββατο δύο μαθήτριες ηλικίας 13 και 14 ετών, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες, έχασαν τις αισθήσεις τους, μετά από χρήση ναρκωτικών.

Τα κορίτσια έκαναν παρέα το βράδυ του Σαββάτου σε πλατεία της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου, με άλλους συμμαθητές τους, ‘Ελληνες και αλλοδαπούς, όταν τους προσφέρθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε ναρκωτική ουσία.

Οι μαθήτριες Γυμνασίου έχασαν τις αισθήσεις τους, επικράτησε αναστάτωση και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου γίνονται τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ουσία ή οι ουσίες που περιείχε το αυτοσχέδιο τσιγάρο.

Η είδηση προκαλεί αίσθηση για το νεαρόν της ηλικίας των κοριτσιών, την ώρα που ένας 14χρονος κατέληξε με δηλητηρίαση στο νοσοκομείο, μετά από υπερβολική κατανάλωση ρακής.

 

Κρήτη

Λασίθι

Σεισμός στο Ηράκλειο: Κλειστά τα σχολεία και στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ο Γιάννης Στεφανάκης

Ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, ανακοινώνει την διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 28-9-2021 σε όλες τις σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Κοινοτήτων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) καθώς και του ΝΠΔΔ “Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου” λόγω εκτάκτων συνθηκών έπειτα από την εκδήλωση ισχυρού σεισμού 5,8 ρίχτερ και έντονων μετασεισμικών δονήσεων με επίκεντρο την περιοχή του όμορου και γειτονικού Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στα πλαίσια του σχεδίου “ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ” της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεισμός: Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τα σχολεία στο νομό Ηρακλείου

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αντιδρούν οι εκπαιδευτικοί στην ...τηλεκπαίδευση εν μέσω Εγκέλαδου

Ηράκλειο - Σεισμός: Η στιγμή που χτυπά ο εγκέλαδος - Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

ESPA BANNER