Κρήτη

Διαμαρτύρονται και ζητούν να ανοίξει ο δρόμος στην παραλία Βολάκοι (φωτο)

milatos.jpg

Διαμαρτυρία ενάντια στην καταστροφή της παραλίας και στο κλείσιμο του παραλιακού δρόμου πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Βολάκοι της Μιλάτου.
​To θέμα έχει απασχολήσεις επανειλημμένως την επικαιρότητα, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων και του Συλλόγου, επιχειρηματίες της περιοχής καταστρέφουν την παραλία εκτελώντας παράνομες εργασίες και κλείνοντας το δρόμο Μιλάτου - Σισίου.

milatos2.jpg

milatos2.jpg, by gpapadakis

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, οι μπουλντόζες, συνεχίζουν να δουλεύουν, όταν φύγουν οι αστυνομικοί.
Ενέργειες όπως αυτή θα επαναληφθούν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, τόνισε ο κ. Μανουσάκης.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι έρευνες για το "χαμένο" εκατομμύριο και οι επιφυλάξεις της ΕΛ.ΑΣ

Χρήματα

Με σοβαρές επιφυλάξεις για την εγκυρότητα της καταγγελίας της χήρας του Ρώσου επιχειρηματία συνεχίζονται οι έρευνες για την «κλοπή» του ενός εκατομμυρίου ευρώ από πολυτελή κατοικία στη Λυγαριά του Δήμοιυ Μαλεβιζίου.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του επιχειρηματία -που απεβίωσε το 2015 στο συγκεκριμένο πολυτελές σπίτι των τεσσάρων ορόφων- υποστηρίζει ότι εκλάπη ένα ποσό της τάξης του 1.000.000 ευρώ, ωστόσο σημάδια διάρρηξης στο σπίτι ή το χρηματοκιβώτιο δεν έχουν βρεθεί.

Παράλληλα, ο ισχυρισμός της καταγγέλλουσας ότι επρόκειτο για χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ προκαλεί ερωτήματα σχετικά με τη χωρητικότητα του μικρού χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού, ενώ οι αστυνομικοί έχουν επικοινωνήσει με το γιο του θανόντα για να εξακριβώσουν αν υπάρχει ενδεχόμενο να προσπαθεί να καλύψει με αυτόν τον τρόπο το συγκεκριμένο ποσό η χήρα του Ρώσου επιχειρηματία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

"Ζούγκλα" η παραλιακή του Ηρακλείου - Έκτροπα καταγγέλλουν κάτοικοι στο Ράδιο Κρήτη

"Χτύπησαν" εγκληματική ομάδα με χιλιάδες δενδρύλλια και όπλα - Συλλήψεις και στο Ηράκλειο

Εμβόλιο AstraZeneca: Χορήγηση μόνο στους άνω των 60 ετών – Τι θα γίνει με τη 2η δόση