Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Ξέμειναν από νερό και ειδοποίησαν τις αρχές

Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά τις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής στις υπηρεσίες των Χανίων από κλήση δύο Γάλλων που έλεγε ότι είναι σε δύσβατη παραλία ανάμεσα στην Σούγια και την Αγία Ρούμελη νότια του νομού και ότι έχουν ξεμείνει από νερό! 

Την Πυροσβεστική ειδοποίησαν οι ίδιοι οι Γάλλοι που έκαναν πεζοπορία στα Σφακιά, λέγοντας ότι έφτασαν με τα πόδια μέχρι εκεί, ότι είναι καλά στην υγεία τους αλλά ότι χρειάζονται άμεσα νερό λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. 

Έπειτα από ένα γρήγορο συντονισμό των υπηρεσιών του νομού, άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσία προσέγγισαν τους τουρίστες με βάρκα και τους μετέφεραν στο σημείο όπου ήταν αρχικά.

 Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του παρέλαβε και τους μετέφερε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των τουριστών που έχει έρθει στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές του διακοπές, έπαθε αφυδάτωση καθώς όπως έγραψε από την αρχή το ekriti.gr είχαν ξεμείνει από νερό.

Να σημειωθεί ότι η παραλία είναι δύσβατη και ότι το ζευγάρι από τη Γαλλία, μη ξέροντας τη περιοχή, χάθηκε με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τις αρχές και να στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση τους.

Κρήτη

Ηράκλειο

Βαγγέλης Καρκανάκης: Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο "τιμόνι" της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Βαγγελης Καρκανακης

Με τον ...αέρα της εμπειρίας και με την αποδοχή που έχει η προηγούμενη θητεία του στην κομματική βάση, ο Βαγγέλης Καρκανάκης διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, θέτει εαυτόν στην κρίση των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής. Μάλιστα, την προηγούμενη περίοδο ο ίδιος και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ είχαν καταφέρει να συσπειρώσουν τα μέλη της ΝΟΔΕ γύρω από το τοπικό καθοδηγητικό όργανο, απόδειξη η διεύρυνση των εγγεγραμμένων μελών που φτάνουν στα 6.200.

Στα θετικά της θητείας του το "άνοιγμα" προς την ενδοχώρα με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που σίγουρα είχαν θετικό αντίκτυπο στα "γαλάζια" στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Το μήνυμα του Στράτου Μαγκουσάκη

Ηράκλειο - Νέα Δημοκρατία: Έτσι θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER