Κρήτη

Χανιά

Κρητικός ξενοδόχος εκπαιδεύει πάνω στη φιλοσοφία των ξενοδοχείων μόνο για ζευγάρια

Την περίπτωση των ξενοδοχείων ,που απευθύνονται αποκλειστικά σε ζευγάρια, θα αναλύσει μέσα από το παράδειγμα του Thalassa Beach Resort των Χανίων ο κρητικός ξενοδόχος  Γιώργος Νικάκης σε  σεμινάριο με τίτλο "Special Hotel Consepts Masterclass- Δημιουργώντας ξενοδοχειακά προϊόντα για ειδικές κατηγορίες πελατών".

 Το σεμινάριο διοργανώνεται στις 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και εξετάζει τα οφέλη που θα αποκομίσουν όσα ξενοδοχεία αποφασίσουν να εξειδικευτούν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών , δηλαδή τα ζευγάρια, με ένα διαφοροποιημένο προϊόν.

Ο κ. Νικάκης σπούδασε Διοίκηση Φιλοξενίας στην Αγγλία και εργάστηκε σε ελληνικά και βρετανικά ξενοδοχεία. Το 2004 ανέλαβε το project management και την κατασκευή του ξενοδοχείου Thalassa Beach Resort, το οποίο και διευθύνει από την πρώτη χρόνια λειτουργίας του το 2006. Πρόκειται για μια παραλιακή μονάδα τεσσάρων αστέρων στην Αγία Μαρίνα Χανίων και είναι ένα από λίγα ελληνικά ξενοδοχεία που επέλεξαν την εξειδίκευση στην αγορά των couples-only διακοπών, αφού λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2012 ως ξενοδοχείο μόνο για ζευγάρια. Στους πελάτες του προσφέρει μία χαλαρωτική διαμονή σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς την παρουσία παιδιών. Ρομαντικό δείπνο στην παραλία, μασάζ για ζευγάρια, αλλά και μαθήματα αργεντίνικου τανγκό είναι μερικές από τις υπηρεσίες του. 

Στην κατάταξη που βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών του τουριστικού οργανισμού TUI Nordic, το Thalassa Beach Resort, κατέκτησε την πρώτη θέση για τα έτη 2012 και 2013 ανάμεσα σε 20 ξενοδοχεία για ζευγάρια από όλο τον κόσμο.

Το “Special Hotel Concepts Masterclass” απευθύνεται πρωτίστως σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, σε επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο, σε διευθυντές ξενοδοχείων καθώς και σε διευθυντικά στελέχη μάρκετινγκ και πωλήσεων.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Φύσηξε ...Βοργιάς και σάρωσε στις εκλογές

βοργιας.jpg

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή  των  Αντιπροσώπων, στις αρχαιρεσίες του  Εργατικού  Κέντρου  Ηρακλείου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού  Συμβουλίου, Γενικού Συμβουλίου,  Εξελεγκτικής  Επιτροπής  &  Αντιπροσώπων  στην  Γ.Σ.Ε.Ε.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 7 το απόγευμα, έπειτα από μία ήρεμη εκλογική διαδικασία, που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 23/10/2021.

Στις εκλογές  συμμετείχαν 2 ψηφοδέλτια. Το ψηφοδέλτιο του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΔΗΣΥΕ), με επικεφαλής τον Στέλιο Βοργιά και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΔΑΣ), με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη.

Αναλυτικότερα τώρα, ψήφισαν 281 από τους 286 εγγεγραμμένους Αντιπροσώπους Σωματείων εκ των οποίων βρέθηκαν 280 έγκυρα ψηφοδέλτια και ένα (1) άκυρο. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Η ΔΗΣΥΕ έλαβε  213 ψήφους (76%),  15 ΕΔΡΕΣ

Η ΔΑΣ έλαβε 67 ψήφους (24%), 4 ΕΔΡΕΣ

Για το Γενικό Συμβούλιο:

Η ΔΗΣΥΕ έλαβε  213 ψήφους (76%),  12 ΕΔΡΕΣ

Η ΔΑΣ έλαβε 67 ψήφους (24%), 3 ΕΔΡΕΣ

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Η ΔΗΣΥΕ έλαβε  213 ψήφους (76%),  4 ΕΔΡΕΣ

Η ΔΑΣ έλαβε 67 ψήφους (24%), 1 ΕΔΡΕΣ

Για ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ, από τους 98 Αντιπροσώπους ψήφισαν οι 92 και βρέθηκαν 91 έγκυρα ψηφοδέλτια και ένα(1) άκυρο.

Αναλυτικότερα έλαβαν:

Η ΔΗΣΥΕ έλαβε  86 ψήφους (93,5%),  5 ΕΔΡΕΣ

Η ΔΑΣ έλαβε 5 ψήφους (6,5%), 0 ΕΔΡΕΣ

Δήλωση Στέλιου Βοργιά:

 «Το αποτέλεσμα μας γεμίζει τεράστια ευθύνη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων του Ηρακλείου. Η στήριξη των αντιπροσώπων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μας γεμίζει πραγματικά συναισθήματα ικανοποίησης, συγκίνησης αλλά και ευθύνης. Ευχαριστώ προσωπικά του Συνέδρους-Συναδέλφους που μας στήριξαν αλλά και αυτούς που δεν μας στήριξαν και δεσμεύομαι ότι η ΔΗΣΥΕ θα συνεχίσει τους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για τους εργαζομένους και τους ανέργους του Ηράκλειου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Ζητά τη στήριξη των εργαζομένων που έμειναν χωρίς δουλειά εξαιτίας του σεισμού

Σεισμός - Αρκαλοχώρι: Μπαίνουν οικίσκοι στα χωριά που ισοπέδωσε ο Εγκέλαδος

Κορωνοϊός - Κρήτη: Έκρηξη ιικού φορτίου στα λύματα

ESPA BANNER