Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Ο καυγάς με τη γειτόνισσα και η κάνναβη που έπεφτε από το μπαλκόνι

kannavi.jpg

Καυγάδισε με γειτόνισσά του και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του για έλεγχο εκείνος πρόλαβε να πετάξει από το μπαλκόνι του 150 γραμμάρια κάνναβης!
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στα Χανιά με πρωταγωνιστή έναν 39χρονο από τη Σομαλία. Μετά από τον καυγά που είχε με την 55χρονη, οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν και έφτασαν στο σημείο, έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 39χρονου. Πριν όμως καλά καλά προλάβουν να μπουν στο σπίτι του εκείνος πρόλαβε και πέταξε από το μπαλκόνι την ποσότητα της κάνναβης, νομίζοντας έτσι ότι θα γλιτώσει τη σύλληψη. Η σύλληψη ήρθε λίγα δευτερόλεπτα μετά από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Δήμος Μαλεβιζίου: Τίμησε τον αντιστασιακό Ιωάννη Ανδρεαδάκη

Ονοματοδοσία - Γάζι

Σε μία σεμνή τελετή ο Δήμος Μαλεβιζίου τίμησε τον Ιωάννη Δράκου Ανδρεαδάκη με την ονοματοδοσία οδού στην Τοπική Κοινότητα Γαζίου, παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου, Βουλευτών, του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και περιφερειακών συμβούλων Αντιδημάρχων του Δήμου Μαλεβιζίου του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου, Δημοτικών Συμβούλων και μελών της οικογένειας Ανδρεαδάκη.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος ενώ στον Ιωάννη Ανδρεαδάκη αναφέρθηκε με την ομιλία του ο ιστορικός – συγγραφέας Μιχαήλ Παπαηλιάκης.

«Η δύναμη της ψυχής είναι το θεμέλιο της ελευθερίας. Με αυτή τη δύναμη ο Ιωάννης Ανδρεαδάκης του Δράκου πορεύτηκε 95 χρόνια, αλλά στην ουσία έζησε πολλές ζωές.

Έγινε σύμβολο αγώνα για την πίστη στις ιδέες και στα ιδανικά της πατρίδας και της ελευθερίας. Άφησε πίσω του διδάγματα διαχρονικά για τον τόπο μας, για την πατρίδα και την ενότητα.

Σήμερα τιμούμε έναν πραγματικό αντάρτη, έναν ήρωα.» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Την ονοματοδοσία είχε αποφασίσει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου το 2018 έπειτα από πρόταση της Κοινότητας Γαζίου

Η οδός Ιωάννη Δράκου Ανδρεαδάκη είναι η πρώτη κάθετος στην οδό Μητσοτάκη αμέσως μετά τη γέφυρα του Ξηροπόταμου προς Αμμουδάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει! - Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ και ΕΚΑΒ

Κρήτη: Άνοιξαν οι κάλπες στους Δικηγορικούς Συλλόγους

 

 

ESPA BANNER