Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Η νύφη ήρθε με το καΐκι και εκείνος την υποδέχθηκε με άλογο (φωτο)

Χανια

Μία ιστορία αγάπης επισφραγίστηκε με τον πιο ρομαντικό τρόπο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, το οποίο αποδείχθηκε το ιδανικό σκηνικό για τον γάμο δύο νέων ανθρώπων. Ο γαμπρός Χανιώτης, η νύφη Ρεθεμνιώτισσα και η ιστορία αγάπης ξεκίνησε… στη Ρόδο! Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, εκεί γνωρίστηκαν ο Μανώλης Γλαμπεδάκης και η Ειρήνη Γκαλονάκη, ωστόσο ο γάμος έγινε χθες στα Χανιά και τράβηξε τα βλέμματα ντόπιων και ξένων που έκαναν τη βόλτα τους στο λιμάνι.

Χανια

Χανια, by gpapadakis

Χανια

Χανια, by gpapadakis

Χανια

Χανια, by gpapadakis

Χανια

Χανια, by gpapadakis

Χανια

Χανια, by gpapadakis

Ο γάμος είχε και παραδοσιακά στοιχεία, καθώς ο γαμπρός έφτασε στο Λιμάνι πάνω σε άλογο, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων και συνάντησε τη νύφη που είχε ξεκινήσει με το καΐκι του Αντώνη από τη Νέα Χώρα.

Από το Λιμάνι περπάτησαν μαζί συγγενείς και φίλους ως την Τριμάρτυρη, όπου τελέστηκε το μυστήριο.

Φυσικά δεν έλειψε η παραδοσιακή μουσική αλλά και τα ριζίτικα, ενώ το γλέντι κορυφώθηκε στη Νεραντζιά.
Πηγή: zarpanews.gr

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη: "Έσβησε" στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας...

πενθος

Πάλεψε γενναία επί έναν μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Νικόλας, το αγόρι που από μία βουτιά στα Φαλάσαρνα, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου και από το νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική ωστόσο στα μέσα Ιουλίου εισήχθη στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Έκτοτε νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς σήμερα οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο, είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έκανε μια κλοπή κάθε ...μέρα - Σύλληψη από την αστυνομία

Κρήτη - Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Δραματική έκκληση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μέσω του Ράδιο Κρήτη στους πολίτες