Κρήτη

Χανιά

Καθαρισμός και αποψίλωση σε γειτονιές των Χανίων (φωτο)

megalaxorafia2.jpg

Σε εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού στην οδό Μπατσάκη στην περιοχή της Χαλέπας, καθώς και στα Μεγάλα Χωράφια προχώρησαν τα συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου & Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, ανταποκρινόμενα σε αιτήματα των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών.

megalaxorafia4.jpg

megalaxorafia4.jpg, by gpapadakis

megalaxorafia3.jpg

megalaxorafia3.jpg, by gpapadakis

Παράλληλα, στα σημεία πραγματοποιήθηκαν και δενδροφυτεύσεις (δεσπολιές, κυπαρίσσια, κ.α.), ενώ τοποθετήθηκε και δίκτυο άρδευσης.

megalaxorafia.jpg

megalaxorafia.jpg, by gpapadakis

Σε δήλωση του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χανίων, Μιχάλης Κοτζαμιχάλης, τονίζει ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου ανταποκρίθηκαν σε αιτήματα τόσο των κατοίκων όσο και των εκπροσώπων της τοπικής κοινότητας, σπεύδοντας να αναμορφώσουν σημεία, που αποτελούν πνεύμονες πρασίνου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε άτομα άνων των 85 ετών

εμβολιασμός για κορωνοϊό

Ξεκίνησε στις 8 το πρωί σήμερα η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού άνω των 85 ετών, σε όλα τα νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Η ροή του εμβολιαστικού προγράμματος και στα οκτώ νοσοκομεία του νησιού κυλάει ομαλά και η προσέλευση των εμβολιασθέντων είναι συνεχής.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Σχεδιασμό στις 20 του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εμβολιαστικές γραμμές σε μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των τεσσάρων Περιφερειακών ενοτήτων του νησιού.

Σταδιακά θα αναπτυχθεί το σύνολο των εμβολιαστικών γραμμών στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: 510 νέα κρούσματα - 20 θάνατοι - 323 στις ΜΕΘ

Κρήτη - κορωνοϊός: 17 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο: Κρατούν "μικρό καλάθι" οι έμποροι - Κάλεσμα για στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων