Κρήτη

Χανιά

Ευνοϊκή ρύθμιση του χρέους για ζευγάρι στα Χανιά

Στο Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, απευθύνθηκε ζευγάρι οφειλετών και πέτυχε την ευνοϊκή ρύθμιση των δανείων του, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων.

Το ζευγάρι είχε ένα δάνειο έκαστος, όπου, ο ένας είναι ο πρωτοφειλέτης και ο δεύτερος εγγυητής με συνολική οφειλή σε μια τράπεζα που ανέρχεται στο ποσό των 10.400 ευρώ ο σύζυγος .

Οι οφειλέτες, με τη συνδρομή των Νομικών Συμβούλων του Παραρτήματος πέτυχαν, δυνάμει του με αριθμό 424/2012 ΠΔ/09-10-2013 πρακτικό του Ειρηνοδικείου Χανίων, την προσωρινή υπαγωγή τους στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αναστολή κάθε καταδιωκτικού μέτρου σε βάρος τους μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης, διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας των αιτούντων και στη μηνιαία καταβολή του ποσού των 54,96 ευρώ. 

Επιπλέον, το δικαστήριο επιτρέπει στους αιτούντες  να μην καταβάλλουν δύο δόσεις το χρόνο, τα  Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Σε ανακοίνωσή του το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας απευθύνει πρόσκληση στους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του Τοπικού Παραρτήματος καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός ΤΕΤΑΡΤΗΣ ώρες 10.30 - 13.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 18.30 - 21.00  ή να επικοινωνήσουν με τους εξής τρόπους: Τηλ. : 2821086245 Φαξ : 2821086245 e-mail: chania.peeke@gmail.com www. eeke.gr
Δ/νση: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 68, 731 00 ΧΑΝΙΑ

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε αποθήκες - Τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

φωτιά, πυροσβεστική

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στην Δημοτική Ενότητα Θερίσου στα Χανιά.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο όπου στεγάζονται τρεις τουλάχιστον επιχειρήσεις. Λόγω των έφλεκτων υλικών που υπάρχουν η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, σήμανε συναγερμός ενώ ισχυρές δυνάμεις έδωσαν μάχη με τις φλόγες. Συνολικά στο συμβάν επιχείρησαν 39 πυροσβέστες με 13 οχήματα.

Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. διερευνά τα αίτια.

 

(Φωτογραφία αρχείου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Καστέλλι: Τραγωδία στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου!

Ηράκλειο: Η κάνναβη του "πέρασε" χειροπέδες

Κρήτη: Μία σύλληψη και μία δικογραφία από την Αστυνομία