Κρήτη

Χανιά

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Χανίων στο φράγμα Βαλσαμιώτη

Αύριο Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 13:00 στο Φράγμα Βαλσαμιώτη θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας Χανίων, καθώς και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Λευτέρη Κοπάση και των τεχνικών του Ο.Α.Κ. Α.Ε, που επιβλέπουν το έργο, για την παρακολούθηση των εργασιών έμφραξης του αγωγού εκτροπής του φράγματος.

Η εργασία αυτή σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος και την έναρξη πλήρωσης του ταμιευτήρα του. Η επίσκεψη πραγματοποιείται ενόψει της διημερίδας που διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης για τα μεγάλα υδραυλικά έργα στο νησί, την Παρασκευή 21 Μαρτίου στο Ηράκλειο και το Σάββατο 22 Μαρτίου στα Χανιά με τα εγκαίνια του Φράγματος Βαλσαμιώτη.

Κρήτη

Λασίθι

Λασίθι: Πρόλαβαν την πυρκαγιά στην Ανατολή Ιεράπετρας

Φωτιά - Πυροσβεστική

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας πρόλαβε τα χειρότερα για τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής κοντά στην Ανατολή της Ιεράπετρας.

Η φωτιά, άγνωστο μέχρι στιγμής πως εκδηλώθηκε,έκαψε μικρή έκταση πριν την σβήσουν οι πυροσβέστες.Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη και γρήγορα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν επεκταθεί ενώ βοήθησαν και οι άνεμοι που έπνεαν με μικρή ένταση.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - καύσωνας: "Έβρασε" με πάνω από 42 βαθμούς και καυτό αέρα το νησί - Κίνδυνος πυρκαγιάς

Ηράκλειο: Μεγάλη ταλαιπωρία - Παραλαβή αποσκευών στο αεροδρόμιο όσο και το...ταξίδι