Κρήτη

Ρέθυμνο

"Συγχαρητήρια" στο ΓΕΛ Ρεθύμνου για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

εορτασμός πολυτεχνείου

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθεί συγχαρητήριο μήνυμα στο 3ο ΓΕΛ Ρεθύμνου για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης, Γεώργιο Τερζάκη:

«Αγαπητοί συνάδελφοι/σες

Αγαπημένα μας παιδιά.

Το Πολυτεχνείο κερδίζει τη μάχη με το χρόνο και την πλήξη της τυπικής επετείου γιατί συμπυκνώνει το νόημα της αντιδικτατορικής και αντιφασιστικής Αντίστασης και συγχρόνως συμβολίζει την πάλη ενάντια στην καταπίεση, την ανελευθερία, την προσβολή της αξιοπρέπειας, την καταπάτηση των δικαιωμάτων και την ύβρη κατά της δημοκρατίας.

Το σύνθημα ψωμί-παιδεία-ελευθερία, τραγικά επίκαιρο σήμερα που καλλιεργείται το μίσος και η μισαλλοδοξία και που ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός στρώνει το κόκκινο χαλί στην ακροδεξιά, τους ρατσιστές και τους νεοναζί, εμείς τιμούμε το Πολυτεχνείο αναδεικνύοντας το αντιφασιστικό πνεύμα, διακηρύσσοντας την επιστροφή στις ιδέες του ουμανισμού και καταδικάζοντας κάθε επίθεση απέναντι στον άνθρωπο σε οποιαδήποτε πόλη/χώρα της γης.

Παρακολούθησα, ευχαριστήθηκα και συγκινήθηκα βλέποντας την καταπληκτική παράσταση του 3ου ΓΕΛ Ρεθύμνου.

Σας ευχαριστώ πολύ, σας εκφράζω από καρδιάς τα συγχαρητήρια μου και σε σας και τους καθηγητές –εμψυχωτές σας και σας λέω ότι έχετε μια μεγάλη αποστολή. Έχετε έναν κόσμο να φτιάξετε. Με υπέρβαση, συλλογικότητα, αλληλεγγύη. Είστε η ελπίδα μας, σας έχουμε εμπιστοσύνη.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής