Κρήτη

Ρέθυμνο

Στο πλευρό των μαθητών του Ρεθύμνου οι Ενώσεις Γονέων με νέα κινητοποίηση

κατάληψη

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ρεθύμνης καλεί τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Ρεθύμνου, καθώς και αντιπροσωπείες των δεκαπενταμελών συμβουλίων των μαθητικών κοινοτήτων σε συμβολική παράσταση - συμπαράσταση διαμαρτυρίας στο Λύκειο Ανωγείων, την Δευτέρα,19 Οκτωβρίου και ώρα 12:00μ.μ., σε μία ύστατη προσπάθεια αποκατάστασης της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων με την αυτονόητη στελέχωση σε εκπαιδευτικό δυναμικό, που εδώ και τόσο καιρό απουσιάζει.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: "Η συμβολή όλων μας κρίνεται απαραίτητη, καθώς η παιδεία μας αφορά όλους και η έλλειψή της οδηγεί σε παραβατικές συμπεριφορές που κατάφωρα καταδικάζουμε, απ' όπου κι αν προέρχονται. Μοναδικός τρόπος διεκδίκησης είναι η συλλογική και αλληλέγγυα δράση με γνώμονα την αποκατάσταση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με την πρόσληψη εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης σε όλα τα σχολεία του Νομού Ρεθύμνης".

Κρήτη

Κορωνοϊός - Κρήτη: 15.000 ευρώ πρόστιμο στον ΟΦΗ για τους φιλάθλους χωρίς μάσκα

οφη

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται  οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Χθες διενεργήθηκαν περισσότεροι από 2.100 έλεγχοι στην Κρήτη και βεβαιώθηκαν 7 πρόστιμα για τη μη τήρηση των μέτρων.

Πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο βαρύ πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ΟΦΗ, καθώς κατά τη διεξαγωγή του χθεσινού ματς με τον Ολυμπιακό εντοπίστηκαν θεατές που δεν φορούσαν μάσκα.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε οδηγούς λεωφορείων και 1  σε υπάλληλο παιδότοπου, όλα για μη χρήση μάσκας, καθώς κι ένα ακόμα πρόστιμο σε μεσιτικό γραφείο που δεν είχε  αναρτήσει την ενημερωτική πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπονται εντός του χώρου.

Στο Λασίθι βεβαιώθηκε 1 πρόστιμο  σε πελάτη χρυσοχοείου και 1 πρόστιμο σε πελάτη λαϊκής αγοράς, για μη χρήση μάσκας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη - ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Σήμερα οι επαναληπτικές εκλογές

Φαράγγι Σαμαριάς: Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την διαχείριση πυρκαγιών και την αποκατάσταση φυσικών καταστροφών

ESPA BANNER