Κρήτη

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Δύο χρόνια με αναστολή για τις κάμερες στις τουαλέτες

καμερες τουαλετες

Με δύο χρόνια φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάσθηκε ένας 35χρονος που είχε τοποθετήσει κάμερες σε καφετέριες και νυκτερινά κέντρα του Ρεθύμνου, συλλέγοντας βίντεο με γυναίκες κυρίως την ώρα που γυμνώνονταν για να κάνουν την ανάγκη τους. Η υπόθεση είχε απασχολήσει την κοινωνία του Ρεθύμνου το 2012 όταν είχε αποκαλυφθεί η δράση του νεαρού.
Στον 35χρονο Ρεθυμνιώτη αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Καταδικάσθηκε για το πλημμέλημα της καταγραφής τρίτων χωρίς τη συναίνεσή τους, ενώ αθωώθηκε καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία για τη διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Όπως αναφέρει το goodnet.gr οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου κ. Α. Βουλγαράκης και Γ. Κομισόπουλος στάθηκαν στην ειλικρινή μεταμέλεια του κατηγορούμενου και αναφέρθηκαν στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που του έγινε στην οποία εμφανίσθηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα «σεξουαλικής παρέκκλισης με την ηδονοβλεψία». Επισήμαναν ότι ο εντολέας τους ακολούθησε για δυόμισι χρόνια ψυχιατρική αγωγή, με φαρμακευτικά βοηθήματα και ότι σήμερα έχει σε μεγάλο βαθμό αντιμετωπίσει την ασθένειά του.
Αναφορικά με την κατηγορία περί παιδικής πορνογραφίας, σημείωσαν πως στον τεράστιο όγκο πορνογραφικού υλικού που του βρέθηκε μόνο ένα βίντεο είχε περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας το οποίο είχε κατεβάσει κατά λάθος και χωρίς να το αντιληφθεί ο εντολέας τους.
Και ο ίδιος ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ζητώντας συγνώμη για τις πράξεις του.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Φρικτό ατύχημα με κοπέλα - Ακρωτηριάστηκε στη μηχανή του κιμά

χειρουργείο

Ένα φρικτό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε κρεοπωλείο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας όταν μια κοπέλα που εργαζόταν στην επιχείρηση ακρωτηριάστηκε στο χέρι, κατά την διάρκεια της κοπής κρέατος στη μηχανή του κιμά.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εκεί, εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να αποκαταστήστουν το τραύμα που έφερε στην παλάμη του χεριού της, όπως - σύμφωνα με πληροφορίες - δεν τα κατάφεραν...

Η κοπέλα μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε σε θάλαμο της Ορθοπεδικής Κλινικής για νησηλεία.