Κρήτη

Ρέθυμνο

Καταδίκη περιστατικού βίας σε σχολείο Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου

sxoleio.medium.jpg

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, καταδικάζει απερίφραστα την άδικη, απρόκλητη και παράλογη επίθεση εναντίον του Διευθυντή του Γυμνασίου της Συβρίτου, αναφέρει με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, καταδικάζουμε απερίφραστα την άδικη, απρόκλητη και παράλογη επίθεση εναντίον του Διευθυντή του Γυμνασίου της Συβρίτου, μέσα στον χώρο του σχολείου, δηλώνουμε ότι τασσόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου εκπαιδευτικού και ότι θα υπερασπιστούμε την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. 

Η επιλογή της βίας ως μεθόδου επίλυσης των όποιων προβλημάτων, καταδικαστέα σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μείνει έξω από τον χώρο του σχολείου. Ειδικά μέσα στις σημερινές συνθήκες της κρίσης, όπου το σχολείο δοκιμάζεται σκληρά, θα πρέπει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία να το προστατεύσει. 

Να καταλάβουν όλοι ότι οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ασκήσουν απρόσκοπτα το δύσκολο έργο τους και να επιδιώκουν όλοι την αντιμετώπιση των ζητημάτων με συναινετικό κλίμα.

Κρήτη

Κρήτη: Είχαν κοκαΐνη και κάνναβη - Τρεις συλλήψεις

σύλληψη

Τρεις Έλληνες κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν από την Αστυνομία στην Κρήτη. 

Συγκεκριμένα σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Τμήματος Μαλεβιζίου και του B’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε έναν έναν άνδρα ημεδαπό όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου συνελήφθη ένας άνδρας καθώς βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (26/11) στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε έναν άνδρα και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι προανακρίσεις διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης αντίστοιχα.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - κορωνοϊός: Της έκαναν πενταπλή δόση του εμβολίου!

Ηράκλειο: Φωτιά σε κατάστημα στο κέντρο σήμανε συναγερμό

Ηράκλειο: Άγιο είχε παιδάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

ESPA BANNER