Κρήτη

Ρέθυμνο

Διαγωνισμός για τους παιδικούς σταθμούς στο Ρέθυμνο

Ένας μόνο κοινωνικός συνεταιρισμός, αυτός του Ρεθύμνου, κατέθεσε το ενδιαφέρον του χθες στο διαγωνισμό για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο διαγωνισμός, που προκλήθηκε από το γεγονός ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν αποδέχεται τη διαδικασία της διαβούλευσης και απευθείας ανάθεσης, ήταν γόνιμος αλλά με τη συμμετοχή μόλις ενός συνεταιρισμού.

Πριν την υπογραφή της σύμβασης υπάρχει μία περίοδος δέκα ημερών, προκειμένου να γίνουν ενστάσεις, εάν υπάρξουν, και στη συνέχεια θα προχωρήσει η διαδικασία.

Οι παιδαγωγοί του κοινωνικού συνεταιρισμού αναμένεται να ξεκινήσουν να απασχολούνται στους παιδικού σταθμούς του δήμου από την 3η Μαρτίου.

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Δεύτερο μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο για δωρεάν rapid test

εοδυ πλατεία

Η πλατεία Ελευθερίας δεν θα είναι το μοναδικό σημείο, όπου οι πολίτες μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό.

Οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο υπέυθυνος του ΕΟΔΥ για την Π.Ε Ηρακλείου Πάνος Μαματζάκης, από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν τη διαδικασία, από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, και θα λειτουργεί 10.00-14.00, Κυριακή με Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των μαθητών Λυκείου και τν εκπαιδευτικών, από σήμερα self test οφείλουν να κάνουν και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οπότε η επαλήθευση τυχόν θετικών τεστ, είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Διαγραμμίσεις, κολονάκια και... αγανάκτιση στη Λεωφόρο Κνωσού (βίντεο-φωτο)

Ηράκλειο: Ξεχειλίζει η οργή για τα υδρόμετρα - Σπείρα... επαγγελματιών "χτυπά" ανελέητα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ