Κρήτη

Ρέθυμνο

Πολιτισμός

Ξεκίνησαν τα "Ταλλαία" του Δήμου Μυλοποτάμου

Με την πρεμιέρα της Κεντρικής Σκηνής του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Μυλοποτάμου ξεκίνησε και επίσημα το φεστιβάλ «Ταλλαία 2014».

Η έναρξη έγινε στον οικισμό Αχλαδέ την Κυριακή 20 Ιουλίου και οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν έως τις 9 Νοεμβρίου 2014 στα θέατρα, τις πλατείες, στις αυλές σχολείων και σε αίθουσες πολιτιστικών κέντρων του Δήμου Μυλοποτάμου.

Με την ευκαιρία της έναρξης του Φεστιβάλ ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Δημήτρης Κόκκινος και η Επιτροπή Πολιτισμού σε μήνυμα τους προσκαλούν τον κόσμο να σμίξουν στις πλατείες του χωριού και να διασκεδάσουν παρά τους χαλεπούς καιρούς.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Μυλοποτάμου – Κεντρική Σκηνή παρουσιάζει:

Κωμωδία Ρέπα – Παπαθανασίου «Μπαμπάδες με Ρούμι»

Σκηνοθεσία: Βασίλης Σταματάκης

Πρωταγωνιστούν :Φωτεινή Αναγνωστάκη, Γεωργία Γαλλιάκη, Γιώργος Λεμπιδάκης, Χρύσα Μπαγιαρτάκη, Ιωάννα Σταθάκη, Βασίλης Σταματάκης

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Κυριακή 20/7 Αχλαδές, Δευτέρα 21/7 Ρουμελή, Τετάρτη 23/7 Λαγκά, Παρασκευή 25/7 Κεραμωτά, Σάββατο 26/7 Κρυονέρι, Δευτέρα 28/7 Δαμαβόλου, Τετάρτη 30/7 Πέραμα.

Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη

Οι εκδηλώσεις για τα Ταλλαία 2014 ολοκληρώνονται την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο Πάνορμο.

Κρήτη

Στ. Aρναουτάκης: Ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις καταστροφές στην αμπελουργία

Σταύρος Αρναουτάκης

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ  Ανδρέα Λυκουρέντζο για τις καταστροφές από τον καύσωνα στην αγροτική παραγωγή-αμπελουργία στο νησί.

Ο Περιφερειάρχης παράλληλα ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, να επισκεφθεί άμεσα το νησί και να διαπιστώσει από κοντά την έκταση του προβλήματος στις αμπελουργικές περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Χιλιάδες κυβικά από το φράγμα Αποσελέμη "ξεδιψούν" εν μέσω καύσωνα ολόκληρες περιοχές

Φωτιά στην Εύβοια: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο - Με πλοία βγάζουν τον κόσμο από την παραλία (Βίντεο)