Κρήτη

Πολιτισμός

Τα ... Στρατάκια και ο Αετογιάννης τραγουδούν και χορεύουν για φιλανθρωπικό σκοπό

στρατακια.jpg

Σε μια ξεχωριστή κρητική χοροεσπερίδα με το Συγκρότημα του Γιώργου & Νίκου Στρατάκη θα συμμετάσχει ο Όμιλος Παιδείας κ Πολιτισμού "ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ" με την χορευτική ομάδα παραστάσεων, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο κέντρο "Αναδρομές" στις Αρχάνες. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους εργαζόμενους των καταστημάτων Super Market Ν. Μαθιουδάκη & Συνεργάτες και ELITE ΕΠΕ. Φιλική συμμετοχή η μαντιναδολόγος Δέσποινα Σπαντιδάκη.  Έναρξη 1 το μεσημέρι, τιμή πρόσκλησης 15€ με πλήρες μενού.

Όλα τα έσοδα της χοροεσπερίδας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους!

Από τον Όμιλο «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗ» (www.Aetogiannis.gr) ανακοινώθηκε: «Ο Όμιλος μας συμμετέχει ενεργά σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη στήριξη του δύσκολου κοινωνικού έργου των φιλανθρωπικών σωματείων και συλλόγων. Συγχαίρουμε τους εργαζόμενους των καταστημάτων Super Market Ν. Μαθιουδάκη & Συνεργάτες και ELITE ΕΠΕ  για την πρωτοβουλία τους αυτή να διοργανώσουν μια τόσο σημαντική εκδήλωση! Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη χοροεσπερίδα για  να γλεντήσουμε όλοι μαζί κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τη στήριξή μας!»

Πληροφορίες και προσκλήσεις στον Όμιλο "ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ" (Έβανς 90 & Πλαστήρα 1, Καινούργια Πόρτα, Τηλ. 2810.33.33.33,  6955.10.33.10 και σε επιλεγμένα καταστήματα Carrefour Express & Carrefour Μαρινόπουλος.

Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Φωτογραφίες)

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνεται για τις εκδόσεις της Βεκελαίας.

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία αύριο Κυριακή θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 78η Επέτειο του Ολοκαυτώματος στην Βιάννο.

Η κ. Σακελλαροπούλου αφίχθη το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», όπου την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και αναπληρώτρια Δημάρχου Αριστέα Πλεύρη, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Καραντινός και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. 

Εν συνεχεία, παρουσία του κ. Πασπάτη και της κ. Πλεύρη, η Πρόεδρος ξεναγήθηκε στην Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου ενημερώθηκε για τις πολύ ενδιαφέρουσες συλλογές που φιλοξενεί (όπως το αρχείο του Γιώργου Σεφέρη) καθώς και για την διαδικασία συντήρησης των πολύτιμων παλαιτύπων τα οποία διαθέτει.  

Εν συνεχεία θα επισκεφθεί το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης καθώς και τις Αρχάνες.

Το βράδυ ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός παρέθεσε ανεπίσημο δείπνο προς τιμήν της, στο Καφέ Μαρίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκαύτωμα Βιάνου: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρουσία Σακελλαροπούλου

Ολοκαύτωμα Βιάννου - Ένα ειδεχθές έγκλημα, μια υπέρτατη θυσία. Του Σωκράτη Βαρδάκη

Οι Ναζί φωτογράφιζαν τη Βιάννο σαν τουρίστες λίγο πριν την κάψουν! (Φωτογραφικό ντοκουμέντο)

 

 

ESPA BANNER