Κρήτη

Λασίθι

Τα παιδιά στον Αγιο Νικόλαο ΔΕΝ πρέπει να αρρωστήσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων

Τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου αναμένεται να συζητηθούν σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα διαλέξεων του νοσοκομείου και την οποία συγκαλεί το Σωματείο Εργαζομένων

Σύμφωνα με πληροφορίες η παιδιατρική κλινική αναμένεται να παραμείνει και πάλι κλειστή μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και ειδικότερα από 20 -27 Δεκεμβρίου καθώς δεν μπορούν να καλυφθούν οι εφημερίες με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των παιδιών.

Στην σημερινή συνάντηση αναμένεται να συμμετάσχουν ο δήμαρχος της περιοχής, κοινωνικοί φορείς της πόλης καθώς και γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση του Σωματείου θα είναι αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα να προχωρήσουν όλοι οι φορείς σε παράσταση διαμαρτυρίας στη 7η ΥΠΕ Κρήτης μαζί με τα παιδιά τους.

Ε.Σ

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης