Κρήτη

Λασίθι

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας την Τετάρτη

dimotiko-symboulio-100_1926.jpg

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 16.30, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για το παρακάτω θέμα:

Έγκριση απολογισμού και οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Ιεράπετρας, για το οικονομικό έτος 2014.     

Στις 18.30, την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα: 

1. Συζήτηση για θέματα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας και προοπτικές επίλυσης προβλημάτων τους.  (Εισηγητής: Χαρ. Κορνάρος)

2. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας, του Δήμου Σητείας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για τη ρύθμιση λειτουργίας των κοινών έργων ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης της πρώην ΔΕΥΑ Μακρύ Γιαλού.    (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

3. Προμήθεια αντλιών λυμάτων στον οικισμό Καλογέροι.  (Εισηγητής: Χαρ. Κορνάρος)

Κρήτη

Παπακωνσταντής στο Ράδιο Κρήτη: Δε μπορεί να υπάρχει μία Αστυνομία για κάθε πρόβλημα

Γιώργος Παπακωνσταντής

Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Συναθροίσεων σχολίασε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή της Ρένας Σημειαντωνάκη, ο Διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο - πρώην Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παπακωνσταντής.

Ο κ. Παπακωνσταντής χαρακτήρισε δύσκολο να εφαρμοστούν όλες οι διατάξεις, ενώ εξέφρασε την ένστασή του για το θέμα με την κάλυψη διαδηλώσεων από τους δημοσιογράφους, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ανάγκασε σε διευκρινίσεις τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Ερωτηθείς αν συμφωνεί με το μεγάλο βάρος που ρίχνεται από την κυβέρνηση στον ρόλο της Αστυνομίας, από την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, μέχρι την παρουσία της στα Πανεπιστήμια και στα ΜΜΜ, ο κ. Παπακωνσταντής έκανε λόγο για "λάθος".

"Δεν γίνεται να υπάρχει μία Αστυνομία για κάθε πρόβλημα, για 3 λόγους: 1ον γιατί η πολυδιάσπαση σε πολλά "σώματα", δεν θα επιτρέψει τη σωστή λειτουργία τους. 2ον Είναι λάθος η φιλοσοφία ότι όλα τα προβλήματα λύνονται δια της καταστολής, αυτό προκαλεί "ηθικό πανικό" και σίγουρα δεν λύνει τα προβλήματα και 3ον ο κ. Χρυσοχοϊδης που είναι γνωστός για για την εξάρθρωση της 17Ν πριν από χρόνια, να έχει σήμερα τον ρόλο του Υπεραστυνόμου. Δουλειά του είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε η ΕΛ.ΑΣ να αναβαθμιστεί ώστε να λειτουργεί καλύτερα."

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Παπακωνσταντή στο Ράδιο Κρήτη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Ενισχύεται με 4 νέες κλίνες ΜΕΘ

Ηράκλειο: Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό του γνωστού Ποινικολόγου

Ηράκλειο: Του έβαλε τα χρήματα στην τράπεζα... κι ακόμη το μετανιώνει