Κρήτη

Λασίθι

Συζήτησαν για την ανάπτυξη του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου

sirogonakis.jpg

O Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Συριγωνάκης Νίκος, επισκέφτηκε την Ε. Π. Σ. Λασιθίου και συζήτησε µε τον  Αντιπρόεδρο της Ε. Π. Σ. Κο Αναγνωστάκη Νίκο, τον τρόπο της Συνεργασίας τους µε σκοπό την Ανάπτυξη του Λασιθιώτικου Ποδοσφαίρου.

Λόγω της Ιδιομορφίας του Νομού ,πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα που σχετίζονται με τις υποδομές και τις Εγκαταστάσεις.

Επίσης ο κ. Συριγωνάκης Νίκος Μετέφερε την πρόθεση της Περιφέρειας Κρήτης ,να συνδράμει αποφασιστικά στην προσπάθεια που γίνεται από την Ε. Π. Σ. Λασιθίου στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και το Παιδικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται.

Κρήτη

Κρήτη: Από μέσα Μάη θα φτάνουν κρουαζιέρες από γερμανικές εταιρείες

 Costa Luminosa-κρουαζιεροπλοιο

 Οι γερμανικές εταιρίες κρουαζιέρας TUI και Aida σχεδιάζουν να ξεκινήσουν και πάλι τη λειτουργία της μεσογειακής κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τα μέσα Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιες.

   Η TUI Cruises θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου από την Κρήτη, με σταθμούς είτε στη Ρόδο, τον Πειραιά και τα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Υπάρχουν έξι ανοιχτές ημερομηνίες για τις οποίες μπορούν να γίνουν ήδη κρατήσεις.

   Η Aida Cruises θα αρχίσει να δέχεται κρατήσεις από τις 20 Απριλίου και από τις 23 Μαΐου θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από την Κέρκυρα, με προορισμούς την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Έως τις 22 Οκτωβρίου θα δοθούν συνολικά 22 ημερομηνίες.

   Οι δύο εταιρίες ζητούν προς το παρόν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για κορονοϊό πριν από την επιβίβαση στα κρουαζιερόπλοια, ενώ θα διενεργούν και τακτικά τεστ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: "Θύελλα" από τελεσίγραφο της ΕΤΑΔ - Ζητά πίσω την έκταση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου

Κρήτη - κορωνοϊός: Ακόμη μία "πρωτιά" των Ηρακλειωτών στα πρόστιμα

Κρήτη: Χειροδικίες, μηνύσεις και καταλήψεις για τα self test