Κρήτη

Λασίθι

Ορκίστηκε νέος επικουρικός χειρουργός για το νοσοκομείο Ιεράπετρας

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο  διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Ματαλλιωτάκης, με τις καλύτερες προοπτικές μπήκε ο καινούργιος χρόνος για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς οι προσπάθειες τόσο της διοίκησης, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης έπιασαν τόπο.

Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είναι το νοσοκομείο του νότου να ενδυναμώνεται επιστημονικά και φυσικά να απομακρύνεται οριστικά ο κίνδυνος κλεισίματος ενός νοσηλευτικού ιδρύματος που προσφέρει πλέον υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής.

Τα πρώτα καλά νέα για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας ήρθαν απο την Χειρουργική Κλίνική όπου χτες ορκίστηκε ο νέος επικουρικός χειρουργός ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει την μηνιαία αυτονομία των εφημεριών της Χειρουργικής Κλινικής η οποία μπορεί πλέον να συνεχίσει απρόσκοπτα και χωρίς κανένα πρόβλημα το ιατρικό της έργο. Παράλληλα τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην ίδια κλινική και μόνιμος χειρουργός.

 

Τώρα οι προσπάθειες του διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργου Ματαλλιωτάκη σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης επικεντρώνεται στην κάλυψη της θέσης παθολόγου γιατρού του οποίου ο διορισμός του θα λύσει οριστικά και το πρόβλημα των εφημεριών της Παθολογικής Κλινικής.

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία που αναγράφονται στην ιστοσελίδα  της 7ης ΥΠΕ Κρήτης το νοσοκομείο της Ιεράπετρας έρχεται πρώτο σε επισκεψιμότητα ασθενών και ασφαλισμένων αρκετές ημέρες το μήνα στο νομό Λασιθίου, γεγονός που καθιστά αναγκαία τόσο την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που παρέχει όσο και την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Τέλος, μέτα τις προσπάθειες γιατρών και διοίκησης αυξήθηκαν σε 50 ημερησίως οι συνταγογραφίσεις σε ασφαλισμένους απο 25 που ήταν μέχρι χθες.

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγρια καταδίωξη - Συνέλαβαν άνδρα που είχε πυροβολήσει

αστυνομια βραδυ

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε νωρίτερα πυροβολήσει προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α΄Αστυνομικού Τμήματος στο Ηράκλειο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δώθηκε σήμα για πυροβολισμούς μπροστά από το δημαρχείο Μαλεβιζίου, οι αστυνομικοί κατεδίωξαν τον δράστη και τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε μέσα στο όχημα και το όπλο. Στο σημείο της σύλληψης έφτασε και η ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου.

Ο πρωταγωνιστής του σοβαρού επεισοδίου οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φρικτό τροχαίο δυστύχημα

Κρήτη: Τον έπιασαν με ναρκωτικά χάπια και παράνομο όπλο