Κρήτη

Λασίθι

Κόβεται το νερό σε σπίτια της Κριτσάς λόγω εργασιών

Υδροδότηση

Διακόπτεται η υδροδότηση σε όλες τις Κοινοτικές βρύσες εντός του οικισμού Κριτσάς που τροφοδοτούνται από την πηγή «Κεφαλόβρυσο», προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού της πηγής. Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγίου Νικολάου.
Σύμφωνα με την εκτίμηση της Τεχνικής Υπηρεσίας οι εργασίες συντήρησης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2015.

Κρήτη

Κρήτη - ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Διακοπή ρεύματος

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Κρήτης καιειδικότερα σε Ηράκλειο και Χανιά, λόγω έργων συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Δείτε που θα γίνουν διακοπές ρεύματος

Ηράκλειο

Από τις 7:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στον δήμο Ηρακλείου, στην πλατεία Δασκαλογιάννη στις εγκαταστάσεις του περιπτέρου και του ξενοδοχείου Mediterania,του cafe Μωσαϊκό στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Χ'μιχάλη Γιάνναρη. Επίσης στην οδό Χ'μιχάλη Γιάνναρη και στην οδό Σμύρνης από την οδό Κοζύρη μέχρι την οδό Χ'μιχάλη Γιάνναρη, λόγω κατασκευών.

Χανιά

Από τις 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. Στον δήμο Ελ. Βενιζέλου, στις περιοχές Κατσιφαριανά, Χρυσοπηγή, Κόκκινο Μετόχι, Μουρνιές, Όλη η περιοχή των Περιβολίων, Βαμβακόπουλο, Λυγιδές, Συκόλια, Μαρμαράς, Βαρύπετρο, Φυλακές Αγιάς, λόγω εργασιών συντήρησης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη: Ασθενής σεισμική δόνηση 3 ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι

ΚΙ.ΝΑΛ.: Στις κάλπες σήμερα μέλη και φίλοι του κόμματος για εκλογή νέου Προέδρου

 

ESPA BANNER