Κρήτη

Λασίθι

Κλειστός και ο Δήμος Ιεράπετρας την Πέμπτη

ierapetra.jpg

Ο Δήμος Ιεράπετρας συμμετέχει και στηρίζει την διασυλλογική προσπάθεια των Αγροτικών Συλλόγων του νησιού με αφορμή τα μέτρα που ψήφισε η Κυβέρνηση για τον αγροτικό τομέα.

Εν όψει του παγκρήτιου συλλαλητηρίου των αγροτών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 στο Ηράκλειο, οι Δημοτικές Υπηρεσίες και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας θα παραμείνουν κλειστές την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 προκειμένου να δώσουμε όλοι ένα δυνατό «παρών» στην μεγάλη παγκρήτια κινητοποίηση.

Η μαζική αντίδραση ενάντια στα μέτρα που αποτελούν ταφόπλακα για τον πρωτογενή τομέα και ειδικά για τους αγροτικούς δήμους, όπως η Ιεράπετρα, και η ενεργή συμμετοχή στο παγκρήτιο συλλαλητήριο είναι υποχρέωση όλων μας. Υποστηρίζοντας την προσπάθεια ο Δήμος Ιεράπετρας θα διαθέσει λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν το πρωί της Πέμπτης από την Πλατεία Κανουπάκη έξω από το Δημαρχείο.

Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα: Κλείνει τμήμα νηπιαγωγείου - Θετικός στον ιό μικρός μαθητής

Νηπιαγωγείο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μαθητής σε τμήμα στο 1ο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας και αυτό ενεργοποιεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα με το κλείσιμο του εν λόγω τμήματος.

Παράλληλα, σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένει και ο αδελφός του μαθητή, που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Την ίδια στιγμή στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου η ανησυχία και πάλι κλιμακώνεται μετά και τα 9 επιβεβαιωμένα εργαστηριακά κρούσματα που ανακοινώθηκαν κατά τη σημερινή επιδημιολογική ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Χερσόνησος: Στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε αυτοκίνητο - φώτο

Προς ανακωχή ΕΕ και AstraZeneca για τα εμβόλια

Ισπανία: Τρέμει η γη στη Γρανάδα από διαδοχικούς σεισμούς