Κρήτη

Λασίθι

Έκταση συνάντηση για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας

nosokomeio_ierapetras.jpg

Μετά την επιστολή – απάντηση του Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης προς τον Δήμο Ιεράπετρας αναφορικά με τα αιτήματά για το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας που μεταφέρθηκαν κατά την επίσκεψή φορέων και κατοίκων  στην 7η ΥΠΕ την Τετάρτη 10 Ιουνίου, πραγματοποιείται έκτακτη συνάντηση σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: συζήτηση και λήψη απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειες σχετικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Κρήτη

Κρήτη: "Καμπάνες" σε μεζεδοπωλείο και σουβλατζίδικο

σουβλάκια

Ένα μεζεδοπωλείο και ένα σουβλατζίδικο στο Ρέθυμνο βρέθηκαν στο στόχαστρο των αστυνομικών ελέγχων χθες το βράδυ και οι ιδιοκτήτες καλούνται να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα.

Στο μεζεδοπωλείο βρέθηκαν υπεράριθμοι πελάτες με πρόστιμο 5.000 ευρώ και στο σουβλατζίδικο που λειτουργούσε μετά τη 01.30π.μ., το πρόστιμο είναι 3.000 ευρώ.

Επίσης χθες στο καφενείο του Ηρακλείου που λειτουργούσε ως χαρτοπαικτική λέσχη, εκτός από τις συλλήψεις, ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει 3.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ ανεστάλη η λειτουργία της επιχείρησης για 15 ημέρες. Πρόστιμο από 300 ευρώ θα πληρώσουν και οι 8 πελάτες.

Για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 8 πρόστιμα (1 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 4 στο Ηράκλειο και 1 στο Λασίθι).

Για μετακινήσεις μετά μετά τις 01.30 πμ, 2 πολίτες σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο θα πληρώσουν από 300 ευρώ.

Σε όλη την Κρήτη έγιναν το τελευταίο 24ωρο 1.992 έλεγχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Αλλιώς περίμεναν το καλοκαίρι οι επαγγελματίες ταξί

Κρήτη - καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία στο νησί (βίντεο)

Το ημερολόγιο της Καρολάιν - Η εγκυμοσύνη και οι σκέψεις να εγκαταλείψει τον πιλότο