Κρήτη

Λασίθι

Αστυνομικά

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει η 69χρονη με το μπαλτά στη Σητεία

εγκλημα

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 69χρονη συζυγοκτόνος μετά την απολογία της στον ανακριτή Λασιθίου το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα στην απολογία της υποστήριξε ότι είχε υποστηρίζει και αρχικά, περιγράφοντας το μαρτύριο, όπως είπε, που ζούσε δίπλα στο σύζυγο της. Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία με την οποία βαρύνονταν ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Αμέσως μετά την πράξη της η γυναίκα παραδόθηκε στην αστυνομία ισχυριζόμενη στους αστυνομικούς ότι το έκανε γιατί η ζωή της τα τελευταία χρόνια είχε γίνει κόλαση στο πλευρό του συζύγου της.
Σύμφωνα με πληροφορίες 69χρονη προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα είχε γράψει και σημείωμα μέσα από το οποίο ζητούσε συγνώμη από τις δύο της κόρες ενώ παράλληλα εξέφραζε την επιθυμία να μην ταφεί στο ίδιο μνήμα με το σύζυγο της. 

Βλέποντας ότι δεν μπορεί να προβεί στο απονενοημένο διάβημα παραδόθηκε στις αρχές.

Κρήτη

Ηράκλειο

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ

πανελληνιες ηρακλειο

Δεύτερη μέρα εξετάσεων στις Πανελλήνιες 2021 σήμερα για χιλιάδες υποψήφιους των ΓΕΛ, οι οποίοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε Αρχαία, Βιολογία και Μαθηματικά.

Όσον αφορά τα Μαθηματικά η ΟΕΦΕ σχολίασε: "Τα θέματα κρίνονται βατά και κλιμακούμενης δυσκολίας. Εξετάζουν σχεδόν το σύνολο της ύλης και βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο σχολικό βιβλίο."

Δείτε τις απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ:

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Λινού: Οι γυναίκες κάτω των 50 ετών να κάνουν εμβόλια mRNA

Δίκη Γιακουμάκη: Διακόπηκε για τις 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων

Κουτσούμπας στη Βουλή: «Σκουπίδι» το εργασιακό νομοσχέδιο