Κρήτη

Λασίθι

Αστυνομικά

Κρήτη: Εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο - Συναγερμός στις Αρχές

εξαφάνιση

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές στο Λασίθι μετά και την εξαφάνιση ενός 75χρονου άνδρα που διέμενε σε ξενοδοχείο του Μακρύ Γυαλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr η δήλωση για την εξαφάνιση του 75χρονου Γάλλου δηλώθηκε από τον υπάλληλου του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε όταν άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι ο τουρίστας δεν επιστρέφει. Ο 75χρονος που είχε ενοικιάσει το δωμάτιο ήταν μόνος του χωρίς σύζυγο και παιδιά. Είχε ενοικιάσει ένα άσπρο αυτοκίνητο μάρκας Nissan το οποίο έπρεπε να επιστρέψει την Παρασκευή (9/10) καθώς τότε έληγε το συμβόλαιο του. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από έρευνες που έγιναν στο δωμάτιο του, βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα όπως το διαβατήριό αλλά και το κινητό του τηλέφωνο. 
Ο ηλικιωμένος άνδρας έχει 1,75 ύψος.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Κρήτη

Κορωνοϊός - Κρήτη: 15.000 ευρώ πρόστιμο στον ΟΦΗ για τους φιλάθλους χωρίς μάσκα

οφη

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται  οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Χθες διενεργήθηκαν περισσότεροι από 2100 έλεγχοι στην Κρήτη και βεβαιώθηκαν 7 πρόστιμα για τη μη τήρηση των μέτρων.

Πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο βαρύ πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ΟΦΗ, καθώς κατά τη διεξαγωγή του χθεσινού ματς με τον Ολυμπιακό εντοπίστηκαν θεατές που δεν φορούσαν μάσκα.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε οδηγούς λεωφορείων και 1  σε υπάλληλο παιδότοπου, όλα για μη χρήση μάσκας, καθώς κι ένα ακόμα πρόστιμο σε μεσιτικό γραφείο που δεν είχε  αναρτήσει την ενημερωτική πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπονται εντός του χώρου.

Στο Λασίθι βεβαιώθηκε 1 πρόστιμο  σε πελάτη χρυσοχοείου και 1 πρόστιμο σε πελάτη λαϊκής αγοράς, για μη χρήση μάσκας.

 

ESPA BANNER