Κρήτη

Λασίθι

Αγροτικά

Λασίθι: Μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών για το παγκρήτιο συλλαλητήριο

agroteskritis.jpg

Ο Ενιαίος αγροτικός σύλλογος φυτικής παραγωγής μετά από συνεννόηση με τους συλλόγους του νομού Λασιθίου, τη συμμετοχή του στην Συνάντηση Συντονισμού για Παγκρήτια Διαμαρτυρία στο Ηράκλειο, και τη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής στο Ρέθυμνο, καλεί όλους τους συμπολίτες, αγρότες και μη, στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα μέτρα κατά των αγροτών την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Όλοι γνωρίζουν την άμεση σύνδεση που έχει το αγροτικό επάγγελμα με την οικονομία της πόλης της Ιεράπετρας, του Λασιθίου και όλης της Κρήτης. Για αυτό και καλούμε άπαντες να δώσουν το παρόν στη δυναμική πορεία που έχει σχεδιαστεί, με σκοπό να ανακοπεί η συνεχιζόμενη επίθεση σε μια από τις σημαντικότερες παραγωγικές τάξεις του τόπου μας και όχι μόνο. Σημεία συντάντησης θα είναι το Στόμιο, ο Κουτσουράς και η Ιεράπετρα (προτομή Παύλου Κούπερ, Δασάκι-Γήπεδο Κουτσουρά και Ελαιοδεξαμενές, αντίστοιχα) στις 9πμ, όπου θα υπάρχουν και λεωφορεία. Στις 9:30 συγκέντρωση και αναχώρηση για Ηράκλειο.
Αντίσταση σε αυτούς που επιβουλεύονται τη γη των παππούδων μας και των παιδιών μας".

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 12 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

Από τα συνολικά 842 επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σε επίπεδο χώρας, στην Κρήτη εντοπίζονται 12 νέες μολύνσεις.

Αυτές κατανέμονται ως εξής: 7 στο Ηράκλειο, 3 στα Χανιά και από μία σε Λασίθι και Ρέθυμνο.

Δείτε εδώ την ημερήσια επιδημιολογιική έκθεση των Υγειονομικών Αρχών: 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Με ψυχιατρική ή νευρολογική διαταραχή μέσα στους πρώτους έξι μήνες πολλοί ασθενείς COVID-19

Σουηδία - κορωνοϊός: Η χώρα σταματά τις πληρωμές για τα εμβόλια στην Pfizer

Κορωνοϊός: Ποιοι δεν πρέπει να λαμβάνουν κολχικίνη