Κρήτη

Ηράκλειο

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης

Παρουσία κατοίκων της Συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης ,των Ιερέων της Ενορίας ,του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη που προσκλήθηκε και παραβρεθηκε και Αντιδημάρχων πραγματοποιήθηκε  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Αικατερίνης .Είχε προηγηθεί Θεία Λειτουργία ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μηνά Μαυροειδή τα μέλη του Δ.Σ και τους κατοίκους οι οποίοι του έθεσαν και διάφορα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.Όπως είπε ο κ.Κουράκης άμεσα οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι θα επισκεφθούν τη συνοικία και θα έχουν συνάντηση μαζί τους για όλα τα θέματα

 

 

 

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"