Κρήτη

Ηράκλειο

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για την επίθεση σε βάρος του αντιδημάρχου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου στη χθεσινή του συνεδρίαση ασχολήθηκε με την δολοφονική επίθεση στο μέλος του και αντιδήμαρχο Ηρακλείου, κ. Πέτρο Ινιωτάκη, και εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου καταδικάζει ομόφωνα την άνανδρη και δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από άγνωστους δράστες, το μέλος του και αντιδήμαρχος, Πέτρος Ινιωτάκης.

Ζητά από την Ελληνική Αστυνομία να προχωρήσει τάχιστα στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών, που χτύπησαν στο κέντρο της πόλης στέλεχος της Δημοτικής Αρχής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την ομόθυμη συμπαράστασή του στον Πέτρο Ινιωτάκη και στέκεται στο πλευρό του, αλλά και της οικογένειάς του, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στο Ηράκλειο απαιτείται να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων και τούτο επιβάλει την επαναλειτουργία αστυνομικού τμήματος στο κέντρο της πόλης».

 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Η κατάσταση στα νοσοκομεία του νησιού

Οι ασθενείς στα νοσοκομεία με κορωνοϊό αυξάνονται ανησυχητικά

99 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στα νοσοκομεία της Κρήτης σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία. Από αυτούς οι 25 νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και οι 22 είναι διασωληνωμένοι.

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 30 ασθενείς εκ των οποίων οι 11 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι.

Στο Βενιζέλειο 21 ασθενείς εκ των οποίων οι 6 στη ΜΕΘ και οι 4 διασωληνωμένοι.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 32 ασθενείς εκ των οποίων οι πέντε στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι ενώ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται 10 ασθενείς εκλ των οποίων ο ένας στη ΜΕΘ, χωρίς ωστόσο να έχει διασωληνωθεί. 

Στον Άγιο Νικόλαο νοσηλεύονται πέντε ασθενείς εκ των οποίων οι δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ ενώ στην Ιεράπετρα νοσηλεύεται ένας ασθενής.

Στη Σητεία και τη Νεάπολη δεν νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: "Τσουνάμι" απειλών σε εκπαιδευτικούς από αντιεμβολιαστές γονείς

Θρήνος για την 22χρονη Σεβαστή - Είχε χάσει και τη μητέρα της

ESPA BANNER