Κρήτη

Ηράκλειο

Χωριστά και ... αγαπημένοι τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Ηράκλειο

πολυτεχνειο πορεια 1.jpg

Το "πατροπαράδοτο" πολιτικο-συνδικαλιστικό έθιμο του ξεχωριστού εορτασμού των σημαντικών επετείων τηρήθηκε για μια ακόμα φορά στο Ηράκλειο, με δύο ξεχωριστές πορείες να στέλνουν το ίδιο μήνυμα για τη συμπλήρωση 42 χρόνων από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Χρονολογικά, η πρώτη πορεία ήταν αυτή του ΠΑΜΕ, τα μέλη του οποίου συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία των Λιονταριων και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μαζί τους, ήταν Σωματεία και Οργανώσεις αλλά και πολλά τοπικά στελέχη του ΚΚΕ.

παμε πορεια.jpg

παμε πορεια.jpg, by lamprakis

Το δεύτερο ραντεβού είχε δοθεί στην πλατεία Ελευθερίας, από το Εργατικό Κέντρο, Σωματεία και Συλλόγους και τοπικούς φορείς που μετά από τις ομιλίες ξεκίνησαν για την δική του πορεία στο Ηράκλειο.

Αρκετά αυξημένα, αλλά με διακριτική παρουσία της αστυνομίας ήταν τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ, η οποία έχει μπει σε μια περίοδο αυξημένης επιφυλακής, η οποία θα κορυφωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.

Γιώργος Λαμπράκης

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής