Κρήτη

Ηράκλειο

Χερσόνησος: Εκείνοι "κρατούσαν τσίλιες" και οι γυναίκες τους άδειαζαν το σπίτι

diarriksi.jpg

Καθαρά οικογενειακή υπόθεση είναι η διάρρηξη στο σπίτι του επιχειρηματία στη Χερσόνησο τα ξημερώματα της Κυριακής. Κι αυτό όχι μόνο επειδή στην υπόθεση εμπλέκονται πατέρας και γιος, όπως έγραψε νωρίτερα το ekriti.gr αλλά επειδή είχαν βάλει τις συζύγους τους να κάνουν τη "δουλειά" κι αυτοί απλά αρκέστηκαν στο να κρατάνε τσίλιες...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr οι τρεις Ρομά που πλέον έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία, είχαν περισσότερο αναλάβει να παίξουν το ρόλο του τσιλιαδόρου αφού φρόντισαν να στείλουν τις γυναίκες τους να κάνουν τη διάρρηξη όσο εκείνοι είχαν "στηθεί" σε μια γωνιά για να έχουν το νου τους μήπως κάποιος από τους ιδιοκτήτες επιστρέψει. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τη διάρρηξη την έκαναν η σύζυγος του 46χρονου αλλά και η σύζυγος του 26χρονου Ρομά οι οποίες και αναζητούνται από την αστυνομία. 

Οι τρεις Ρομά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής κατ΄ όπιν αποτελεσματικής έρευνας των αστυνομικών αλλά και αξιοποίησης του υλικού από τις κάμερες παρακολούθησης. Επίσης στην κατοχή των τριών ανδρών βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. 

Κρήτη

Άρωμα Κρήτης... στη μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

μαρίνα σταυρακαντωνάκη

Mια Κρητικιά, αποτέλεσε τον συνδετήριο κρίκο για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας Amazon στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti η Public Policy Manager της Amazon για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μαρίνα Σταυρακαντωνάκη, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιώργου Σταυρακαντωνάκη, με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, έφερε σε επαφή Έλληνες και Αμερικανούς, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η επιλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

ESPA BANNER