Κρήτη

Ηράκλειο

Υπό "κατάληψη" η ΔΟΥ Ηρακλείου από αγρότες (φωτο)

αγρότες δου ηρακλείου

Με ένα τεράστιο πανό που αναγράφει : "Ξεκληρίζουν τους αγρότες", ο αγροτικός σύλλογος Αστερουσίων, δίνει, από τις 10:00 περίπου το πρωί, το παρών στα γραφεία της ΔΟΥ Ηρακλείου στη Λεωφόρο Κνωσού, σε μία παράσταση διαμαρτυρίας για τα φορολογικά μέτρα σε βάρος των αγροτών.

αγρότες δου ηρακλείου

αγρότες δου ηρακλείου, by renas

Η συμμετοχή στην κινητοποίηση δεν είναι μεγάλη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αγρότες δεν εμποδίζουν τις συναλλαγές του κοινού με την Εφορία.

Στις αρχές Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει και πάλι η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων προκειμένου ο αγώνας να συντονιστεί και να κλιμακωθεί σε όλη τη χώρα.

(φωτογραφίες: Μάριος Διονέλλης)

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε άτομα άνων των 85 ετών

εμβολιασμός για κορωνοϊό

Ξεκίνησε στις 8 το πρωί σήμερα η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού άνω των 85 ετών, σε όλα τα νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Η ροή του εμβολιαστικού προγράμματος και στα οκτώ νοσοκομεία του νησιού κυλάει ομαλά και η προσέλευση των εμβολιασθέντων είναι συνεχής.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Σχεδιασμό στις 20 του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εμβολιαστικές γραμμές σε μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των τεσσάρων Περιφερειακών ενοτήτων του νησιού.

Σταδιακά θα αναπτυχθεί το σύνολο των εμβολιαστικών γραμμών στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: 510 νέα κρούσματα - 20 θάνατοι - 323 στις ΜΕΘ

Κρήτη - κορωνοϊός: 17 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο: Κρατούν "μικρό καλάθι" οι έμποροι - Κάλεσμα για στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων