Κρήτη

Ηράκλειο

Το ΤΕDxAnogeia στο Ηράκλειο και η συνεργασία με το Quizdom

texanogia.jpg

Στο ΤΕDxAnogeia, πιστεύουμε ότι οι ιδέες πρέπει να ταξιδεύουν. Επιθυμούμε μέσα από το event, αφενός να αναδείξουμε ιδέες και ιστορίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφετέρου να τις βοηθήσουμε να ακουστούν όσο πιο δυνατά γίνεται. 

Έτσι τη Παρασκευή 19.06, το ΤΕDxAnogeia αποκαλύπτεται στο κοινό της Κρήτης! Στις 20:00 στο Παγοποιείο στο Ηράκλειο, οργανώνουμε το 3ο Pre-Event, μετά από αυτά του Ρεθύμνου και της Αθήνας, στο οποίο θα κάνουμε την ολοκληρωμένη παρουσίαση της διοργάνωσης στους Κρητικούς μας φίλους.

Μαζί μας θα είναι τρεις άνθρωποι, που με συνεκτικό κρίκο τα Ανώγεια -που άλλοτε γίνονται αφετηρία και άλλοτε προορισμός- έχουν χαράξει ξεχωριστή διαδρομή στους χώρους τους. Είναι ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, καθηγητής αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαΐδελβέργης, ο Αντώνης Καράτζης εκπρόσωπος ενός εκ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών ομίλων της Κρήτης και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, μουσικοσυνθέτης, τραγουδοποιός, ζωγράφος και φυσικά εμπνευστής των Υακινθίων.

tedxanogia.png

tedxanogia.png, by chara

 Η Είσοδος είναι ελεύθερη και καλούμε όλους τους φίλους μας στο Ηράκλειο να έρθουν να γνωριστούμε και να πάρουν μια γεύση από το ΤΕDxAnogeia και όσα ετοιμάζουμε για τον Αύγουστο!

Ακόμα σήμερα ανακοινώνουμε με πάρα πoλύ χαρά την συνεργασία με το Quizdom! To πιο επιτυχημένο ελληνικό παιγνίδι όλων των εποχών και ο εμπνευστής του, ο ανωγειανής καταγωγής Τριαντάφυλλος Ξυλούρης, θα είναι στις 8 Αυγούστου στο ΤΕDxAnogeia, για ένα μοναδικό συμμετοχικό workshop γνώσης! Το τι ακριβώς θα κάνουμε είναι έκπληξη, αλλά συστήνουμε σε όλους να προπονηθούν καλά... Ραντεβού στις 8 Αυγούστου στον Υάκινθο λοιπόν και keep Quizdom-ing!
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία αύριο Κυριακή θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 78η Επέτειο του Ολοκαυτώματος στην Βιάννο.

Η Πρόεδρος θα αφιχθεί το μεσημέρι και το απόγευμα, στις 16.00 θα ξεναγηθεί στην Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Εν συνεχεία θα επισκεφθεί το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης καθώς και τις Αρχάνες.

Το βράδυ ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός θα παραθέσει ανεπίσημο δείπνο προς τιμήν της, στο Καφέ Μαρίνα.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - εστίαση: "Ο καλός ο μήνας... χάθηκε" - Ελπίδες στον τουρισμό

Έρευνα Ράδιο Κρήτη: Ακριβότερο και το νερό για αγρότες - νοικοκυριά λόγω των αυξήσεων στο ρεύμα

ESPA BANNER