Κρήτη

Ηράκλειο

Το Παγκρήτιο Στάδιο επισκέφθηκε ο Γ.Δεικτάκης

Το Παγκρήτιο Στάδιο επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γεώργιος Δεικτάκης  όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ηρακλείου και Πρόεδρο Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Ιωάννη Δροσίτη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Δεικτάκης διαπίστωσε την οργανωτική προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος Ηρακλείου και ο κ. Δροσίτης προσωπικά για την εύρυθμη λειτουργία του Σταδίου, μια προσπάθεια που αποδίδει καρπούς, καθώς έχει κατορθώσει  το στάδιο να είναι στη διάθεση όλων των Σωματείων , των αθλητών καθώς και των πολιτών για άθληση και αναψυχή.

Ο κ. Δεικτάκης επιβεβαίωσε  ότι η συντήρηση του Παγκρητίου Σταδίου η οποία κόστισε πάρα πολλά χρήματα στον Έλληνα φορολογούμενο, γίνεται με τον καλύτερο τρόπο και συνεχάρη τον κ. Δροσίτη  για την αξιέπαινη προσπάθεια  του ιδίου και των συνεργατών του. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον βρήκε νεκρό ο θείος του μέσα σε μια λίμνη αίματος

αυτοκτονία

Ένας 22χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του απο συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μετέβη στο σημείο καθώς ο 22χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ ο άτυχος νέος φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει όπλο. Το σπίτι αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- "Χτύπησαν" εγκληματική ομάδα με χιλιάδες δενδρύλλια και όπλα - Συλλήψεις και στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι έρευνες για το "χαμένο" εκατομμύριο και οι επιφυλάξεις της ΕΛ.ΑΣ