Κρήτη

Ηράκλειο

Το "ευχαριστώ" του δήμου Βιάννου σε όσους βοήθησαν τις ημέρες της κακοκαιρίας

Η Δημοτική Αρχή και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βιάννου ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στη δύσκολη προσπάθεια για τον εκχιονισμό του επαρχιακού και κεντρικού δημοτικού οδικού δικτύου. Ευχαριστεί, για την άριστη συνεργασία και συντονισμό, το Α.Τ. Βιάννου, την ΕΜΑΚ καθώς και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιάννου, που κάτω από τις άκρως αντίξοες συνθήκες, η συμβολή στην όλη προσπάθεια ήταν καθοριστική.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κο Ευριπίδη Κουκιαδάκη που συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια του Δήμου Βιάννου καθώς επίσης και στον αποχιονισμό του κτηνοτροφικού οδικού δικτύου με αποτέλεσμα να έχει αίσιο τέλος η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αρκετών κτηνοτρόφων της περιοχής του Δήμου Βιάννου έως και το νότιο τμήμα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Κρήτη

Ο Γιάννης Κουράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

κουρακης.jpg

Το δικό του μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας στέλνει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Γιάννης Κουράκης.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

« Στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας εκφράζουμε σήμερα τον απόλυτο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.

Γιατί Μητέρα, σημαίνει Ζωή, ανιδιοτελή προσφορά και Θυσία.

Απαιτείται, ο σεβασμός και η ειλικρινής αγάπη προς τη Μητέρα, να εκφράζεται και από την πολιτεία, με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της.

Στην σημερινή περίοδο που διανύουμε, η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας ,με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

 Ως Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην  αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και θα διευκολύνει το έργο της.»

 

Διαβάστε επίσης:

Το Ηράκλειο αποκτά υπερυψωμένες και κόκκινες διαβάσεις πεζών (φωτογραφίες)

Ολόγυμνη γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο...