Κρήτη

Ηράκλειο

Την πίτα της έκοψε η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου

Σε μια πάρα πολύ ωραία εκδήλωση  και με πολλές μουσικές νότες το Σωματείο Μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου έκοψε την πίτα του πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και τον αποκριάτικο χορό του  παρουσία του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ Ειρηναίου ,του Δημάρχου Ηρακλείου κ.Γιάννη Κουράκη,Αντιδημάρχων,Δημοτικών Συμβούλων του Προέδρου του ΕΚΗ κ.Σωκράτη Βαρδάκη εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου.

  Κόβοντας την πίτα του Σωματείου ο Δήμαρχος κ.Γιάννης Κουράκης αντάλλαξε ευχές με τους μουσικούς και τους παραβρισκόμενους και τόνισε ότι η Φιλαρμονική του Δήμου συνεχίζει την παράδοση πολλών ετών προσφέροντας στην πόλη και τους δημότες.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άνδρας έπεσε σε φρεάτιο

ΕΚΑΒ ΔΙΑΣΏΣΤΕΣ

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα στις εγκαταστάσεις επιχείρησης στην Ανώπολη Χερσονήσου, όταν - σύμφωνα - με πληροφορίες, ένας άνδρας 20 περίπου ετών έπεσε σε ένα φρεάτιο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν τον άνδρα και τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΔ Κρήτης: Συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή

Ηράκλειο: Στα ίχνη δύο αλλοδαπών για 34 κλοπές και 6 απόπειρες!

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

 

 

ESPA BANNER