Κρήτη

Ηράκλειο

Τα "είπαν" Κεφαλογιάννης - Κουκιαδάκης

Συνάντηση – Συνεργασία σε θέματα υποδομών και ανάπτυξης που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου είχαν πριν από λίγη ώρα ο Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης με τον Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο κ. Κουκιαδάκης ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη για την πορεία των έργων, τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν επισημαίνοντας την αναγκαιότητα κάλυψης από Ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους του αναπτυξιακού ελλείμματος.

Ο κ. Κεφαλογιάννης από την πλευρά του αφού ευχαρίστησε τον κ. Κουκιαδάκη για την συνεργασία είπε, ότι, θα συνεχίσει τις συναντήσεις του με όλους τους εκπροσώπους των περιφερειακών ενοτήτων και τους θεσμικούς φορείς της Κρήτης. Στόχος του, όπως ανέφερε είναι να προωθήσει τα τοπικά θέματα, να βοηθήσει στην αναπτυξιακή διαδικασία του νησιού, ενώ πρόσθεσε ότι θα έχει συνεχή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, όλους τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των φορέων της Κρήτης.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τους συνέλαβαν μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο

λιμενικός

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Χανίων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι της Σούδας, κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν στις αποσκευές των εν λόγω αλλοδαπών πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ήταν καταχωρημένα στο σύστημα “SIS II” ως κλεμμένα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος σεισμός στο Ηράκλειο

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε 21χρονη!

Αξιοποίηση Νεωρίων και Ενετικών Τειχών: "Έδωσαν τα χέρια" δήμαρχος και Υπουργός - φωτό